Deep Silver: "Önümüzdeki Yıl Metro Oyunu Falan Gelmeyecek!"

1
0
0
0
0
Deep Silver: "Önümüzdeki Yıl Metro Oyunu Falan Gelmeyecek!"
Dün sizlerle paylaştığımız detayın tam tersi olarak dağıtım firması olan Deep Silver, önümüzdeki yıl yeni bir Metro oyununun gelmeyeceğinin altını çizdi.

Metro 2033 ve Metro 2034’ün ardından bu yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde çevirisi yayınlanan Metro 2035 kitabının sitesinde belirtilen “2017 yılında yeni bir Metro oyunu” ibaresi ve hatta Metro serisinin geliştirici firması olan 4A Games’in bir AAA oyunu geldiğine dair bilgi paylaşmasının ardından cümleten heyecanlanmış, “Aha, önümüzdeki yıl yeni bir Metro geliyor” diye sevinmiştik.

Ancak dağıtım firması ve serinin yayın haklarına sahip olan Deep Silver ise bir açıklama yaparak “Geçtiğimiz günlerde birçok internet siteleri üzerinden yeni Metro oyunun 2017 yılında çıkacağıyla ilgili bilgiler yer aldı. Metro 2033 evreninin hak sahibi olarak seri ile ilgili büyük amaçlarımız olması nedeniyle hayranlarımızda gereksiz beklenti yaratmamak için 2017 yılında Metro serisi ile alakalı herhangi bir video oyunu planımızın bulunmadığını bildirmek isteriz. Elimizde oyun için bir materyal olduğunda kesinlikle sizlerle paylaşacağız.” sözleriyle hayal kırıklığı yarattı.

Yani Deep Silver’ın bu açıklamasıyla 2017 yılında Metro 2035 beklemenin de maalesef bir manası kalmadı..

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0