Devlere Karşı Mücadele Ettiğimiz Giants War, Google Play'de Ücretsiz Olarak Yayınlandı

13
4
1
0
0
Devlere Karşı Mücadele Ettiğimiz Giants War, Google Play'de Ücretsiz Olarak Yayınlandı
Ücretsiz olarak Google Play'de yayınlanan Giants War, sizlere devasa karakterlerle savaşma fırsatı sunuyor. Oynanış yapısı ile eski tip arcade oyunları hatırlatan Giants War, kısa sürede büyük ilgi görecek gibi duruyor.

Gamevil, yeni mobil oyunu Giants War'u Google Play Store’da yayınladı. Rol yapma oyunu olarak geliştirilen Giants War, ücretsiz olarak Google Play’de mobil severlerle buluştu. Oyunda 50 farklı devasa kahraman ile boss savaşları yapabileceksiniz. Kahramanlarınızın seviyelerini ve özelliklerini yükseltebilecek, stratejilerinize uygun olacak şekilde farklı kahramanlarla savaşabileceksiniz. Devasa savaşların devasa kahramanlarla yapılabileceği sloganı ile yayınlanan Giants War, sizleri devler savaşının içerisine sürüklüyor.

Google Play’de ücretsiz oyun oynayanların bildiği gibi, oyun tamamen ücretsiz olsa da oyun içi bazı satın alımlar yapmanız gerekiyor. Giants War’da da üssünüzü geliştirmek ve savunmak için oyun içi satın alımlar yapabilirsiniz. Gamevil, mobil oyun dünyasının en tanınmış yapımcılarından birisi. 10 milyon indirme sayısına ulaşan Punch Hero ile adından uzun süre söz ettirmişti. Giants War, mobil oyuncular tarafından uzun süredir beklenen bir oyun olması ile sektöre 1 adım önde girmiş oldu.

Giants War, Kuzey Amerika’daki kapalı beta sürecini henüz tamamladı ve oyunun full versiyonu yayınlandı. Giants War’u aşağıdan ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/giants-war-android-release-875686/
13
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
4
1
0
0