2
1
0
0
0

Harp Arge'nin ülkemizdeki Ordu, Mit ve Polis teşkilatı gibi güvenlik güçleri için ürettiği Drone Killer'ın yeni versiyonu Drone Killer V4, drone-savar incelemesiyle karşınızdayız. Bildiğiniz gibi daha önce de videolarımızda incelediğimiz drone-savar, yeni modeliyle hem daha mobil hem de daha kullanışlı. 

Drone'ların görüntü ve kumanda iletişimini keserek acil iniş yapmaya zorlayan bu cihazın menzili tam 1 kilometre. Hiç bir ateş gücü olmadan, droneları devre dışı bırakan cihaz ile devre dışı bırakmak istediğiniz drone'a doğrultarak 3 saniyede devre dışı bırakabiliyorsunuz. Özellikle de yeni modüler sistemi ve ileride üretilebilecek yeni teknolojilere karşı geliştirilebilir olmasıyla, Harp Arge bu cihaz ile harika bir iş başarmış. 

Bu cihazı normal kişilerin satın alamadığını yine aynı sebeplerden fazla tasarımsal ayrıntılarını paylaşamadığımızı da belirtelim. Cihaz sadece güvenlik güçleri ve bazı kamu kurum ve kuruluşları tarafından yasal olarak edinilebiliyor. Ancak bu gelişmiş askeri teknolojinin ülkemiz güvenliği açısından da oldukça önemli olduğunu belirtmekte fayda var. Peki siz cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşın. 

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0