Dünya Üzerinde Bulunan En Eski Su, Uzaylıların Varlığını Kanıtlayabilir!

1
1
0
0
0
Kanada’da bulunan dünyanın en eski suyunun, uzaylıların varlığını kanıtlayabilecek bir özelliğe sahip olduğu söyleniyor.

Birçoğumuzun da bildiği gibi, gündemi sıkı bir şekilde takip edemesekte, uzaylılar hakkında ortaya atılan teorilerinin birçoğunu biliyoruz. Uzay araştırma şirketi olan Nasa, bu zamana kadar gerekse yaptığı teorik açıklamalarla, gerekse araştırmaları ile bizlerin uzaylılar hakkında olan bilgisini az da olsa geliştiriyor. 



Kanada’da yerin 2,4 Km altına yapılan maden kazısı sonrası 2013 yılında ortaya çıkan su, ilgi çektiği gibi yapılan çeşitli analizler sonucu dünyanın en eski suyu olduğu ortaya çıktı. Sadece bir sonuç ile kalmayan araştırmacılar, birde bunun üzerine bulunan suyun uzaylıların varlığını kanıtlayabilecek önemli maddelere sahip olduğunu da belirtti.



Ortaya atılan bu iddiayı alevlendirense, dünyanın yaklaşık 2,64 milyar yaşında olduğu gibi, suyun hiç oksijen ile tepkimeye girmemesine rağmen içerisinde mikrobiyal yaşamın tespit edilmesi oldu. Kanadalı araştırmacıların bu konu hakkında bizlere yaptığı diğer bir açıklama ise, bulunan suyun içerisindeki değerlerin Mars’ta bulunanki ile uyuştuğu gibi Afrika kıtalarında yer alan kayaların çatlaklığı arasında bulunan mikrobiyal yaşantısından 10 kat fazla olmasıdır. 

Kaynak : http://www.sciencealert.com/this-strange-ancient-water-in-canada-could-host-alien-life
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0