Dünyaca Ünlü 15 Film ve Dizide Yer Alan Akıllara Zarar Hatalar

109
12
6
5
4
Biz izleyiciler dahi fark edebiliyorken bu hataları, nasıl oluyor da yapımcı ve yönetmenlerin gözünden kaçıyor?

Evet hepimiz insanız ve hata yapabiliriz ama, büyük bütçelerle çekilen ve onlarca insanın görev aldığı bu önemli yapımlarda böylesi basit hatalar olmamalıydı sanki...

1. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (2001)

Şayet dikkatli bakarsanız, hobbitlerin köyüne giden yoldaki araba lastiği izlerini görebilirsiniz.

2. Game of Thrones (2011 - 2018)

Hadımlardan bir tanesi evlenmişe benziyor.

3. Merlin (2008 - 2012)

Pet şişede su mu?

4. Beşinci Element (1997)

Leeloo'nun kırılmaz camı kırması icap ediyordu. Fakat görünüşe bakılırsa cam önceden işaretlenip çatlatılmış bile.

5. O (2017)

Beverly öbür kızlar tarafından takip edilirken tuvalette sigarasını söndürdü. O esnada kameranın açısı değişti ve Beverly'i üstten çekmeye başladı. Beverly sigarayı ilkin sağ elinde tutuyordu, ancak kameranın açısı değişince sigara birdenbire sol eline geçti.

Ayrıca Eddie lanetli evde yere düştüğünde kolunda bir sorun yoktu. Ama bir sonraki sahnede ise Eddie'nin kolu kırıktı.

Aynı filmdeki bir başka hata da; yıl henüz 1989 iken, eczane raflarında, 2000'li yıllarda üretilen kozmetik ürünlerinin yer alması.

6. Logan (2017)

Logan vurulup yere düştüğünde, gömleğinde pek çok delik bulunduğu net olarak görülüyor. Fakat ayağa kalktığında, gömleği birden kusursuz bir hale geliyor.

Logan filmindeki bir diğer hata; felçli olmasına karşın Xavier, sahne değişimi esnasında oturduğu koltuğu değiştirmiş anlaşılan.

7. Galaksinin Koruyucuları 2 (2017)

Bebek Groot uzay gemisinden dışarı bakıyor, lakin baktığı yerin nasıl değiştiği seyirciler tarafından açıkça fark edilebiliyor. Baktığı camın büyüklüğünün değişimi de cabası.

8. Thor: Rangarok (2017)

Thor'un çevresinde şimşek yanıp söndüğünde, ayaklarının altındaki çimler yanmaya başladı. 1 dakika sonra ise çimler mucizevi bir biçimde tekrar canlandı ve yeşile döndü.

Köprüdeyken, Heimdall pelerinini çıkardı, kavgadan evvel bir kenara attı. Pelerin köprüden kayboldu ve seyirciler nehre düştüğünü farz ettiler. Fakat bir sonraki sahnede Heimdall, Loki ile konuşurken üzerinde aynı pelerin vardı.

9. Wonder Woman (2017)

Diana'nın üzerinde sırtı açık bir gece elbisesi vardı. İçinde hiçbir şeyi gizleyemezdi. Ama elbisesini çıkardığında, elbisenin altından tam teçhizatlı bir amazon kıyafeti çıktı.

10. Suyun Sesi (2017)

Filmdeki karakterlerin hiçbiri dokunmadığı halde banyodaki sopanın yeri devamlı değişiyordu. Ayrıca sahnenin sonunda, bu sopadan gelen bir kan vardı ama, o sopa daha önce orada değildi ki?

11. Doctor Strange (2017)

Kavga ettikten sonra aynaya bakan doktorun yanaklarındaki kesikler haricinde bir problemi yokmuş gibi görünüyor ama, bir sonraki sahnede kaşında aniden yaralar beliriyor.

12. Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi (2016)

Jedi'nin anıtının büyülü olduğu ve Jedi'nin anıtın yerini değiştirebilecek süper güçlere sahip olduğu belli. En azından bu; niçin önce bir tarafa, ardından öbür tarafa baktığını açıklayabilir.

13. Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? (2016)

Hayvanat bahçesinin girişinde, duvarın yalnızca sol tarafının eksik olduğu görülüyor. Lakin karakterler girdiğinde, duvarın esasında her iki taraftan da tahrip edildiği görülüyor.

14. Örümcek Adam: Eve Dönüş (2017)

Örümcek Adam suçluları kovalarken hava alacakaranlıktı fakat saniyeler sonra suçluları yakaladığında ise, hava kapkaranlıktı.

Örümcek adam filmindeki güç çekirdeğinin oldukça sıcak olduğu biliniyor ama bu bariz gerçeğe karşın, ana karakter yanmadan kollarında tutabiliyor. Dahası, öbür sahnelerde, ceketinin cebindeyken de cekete zarar vermiyor.

15. Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Bu sahnede oyun konsoluyla oynayan 4 genç insan görüyoruz. Fakat yalnızca ikisinin elinde oyun kolu mevcut.

Kaynak : https://onedio.com/haber/herkes-hata-yapar-ama-bu-hatalar-bir-baska-en-dikkatli-seyircileri-bile-sok-edecek-hatalarla-dolu-15-film-830998
109
12
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
109
12
6
5
4