26
6
5
2
1

Bu videomuzda sizin için aslında bir Indiegogo projesi olarak başlayan, daha sonra da 2016 yılında gerekli fonu toplayarak piyasaya çıkan, dünyanın en küçük Windows 10'lu oyun bilgisayarı GPD Win'i inceledik. Şu an Türkiye'de resmi olarak satışa sunulmasa da farklı platformlarda yer yer popüler olan bu cihazın oyun çalıştırma gücünü de denedik. 

Ekran boyutu 5.5 inç ve 1280’e 720 çözünürlükle ve 267 PPI ile birlikte gelen GPD Win, dokunmatik ve gorilla glass 3 ile korunan bir ekrana sahip. 15.5 cm uzunluğa ve 9.7 cm genişliğe sahip olan cihazın kalınlığı 2.3 cm kalınlığı civarında. 6900 mAh’lik bataryası ile birlikte ortalama 6 saat civarında oyun oynayabiliyor ya da video izleyebiliyoruz.

Steam üzerindeki oyunları cihaz üzerinde denesek de, cihaz ile emülatörler yardımıyla farklı platformlardaki oyunları da oynayabilirsiniz. Wi-fi ve bluetooth bağlantımız var ancak dışarıda herhangi bir mobil ağa kendisi bağlanamıyor. Cihazın en büyük eksilerinden birisi de bu. Bunun dışında yüksek performans isteyen oyunları çalıştırmakta pek başarılı olmasa da, cihaz bir retro oyun konsolu olarak da değerlendirilebilir gibi duruyor. 

Cihazla ilgili daha fazla bilgiyi ve GTA 5'i üzerinde çalıştırıp çalıştıramadığmızı videoda bulabilirsiniz. Bunun dışında aslında biz sizin cihazla ilgili düşüncelerinizi de merak ediyoruz. Lütfen cihaz hakkındaki düşüncelerinizi ve sorularınızı yorumlarda belirtmekte çekinmeyin. Ayrıca videonun kartlar bölümündeki anketimize katılmayı unutmayın. 

26
6
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
6
5
2
1