Dünyanın Hem En Aptal Hem de En Şanslı BMW M3 Sürücüsünün Kazadan Kıl Payı Kurtulduğu Video

0
0
0
0
0
Dünyanın Hem En Aptal Hem de En Şanslı BMW M3 Sürücüsünün Kazadan Kıl Payı Kurtulduğu Video
YouTube’da paylaşılan bir videoda, yola inanılmaz bir şekilde giriş yaparak savrulan BMW M3 aracının kazadan kıl payı kurtulduğu görülüyor.

Öncelikle bu tarz şoförler için bir tanımlama yapalım: Arabalar, insanları ya da nesneleri bir yerden başka bir yere taşımaları için vardır, yani gayet basit değil mi? Ama hem kendi hem de başkalarının sağlığını olumsuz yönde etkileyecek şekilde araba sürmeyi marifet bilen şoförler de maalesef yok değil. Onlardan bir tanesi de ABD’nin Idaho eyaletinde yaşayan bu ‘dingil’. 

Yolun kenarında pusuda bekleyen ve muhtemelen annesinden arakladığı BMW M3 aracıyla -arabanın tıka basa dolu olduğunu da belirtelim- yola ani bir şekilde dalan şoför, ani bir manevra yaparak az kalsın karşı taraftan gelen araca çarpacaktı. Neyse ki ucuz atlatılan olay, kimsenin yara almadığı şekilde atlatıldı. 

Yolun kenarında bulunan kişilerin de dahil olduğu bu tehlikeli sürüş esnasında kaydedilen ve 9’la 12. saniye aralarında görülen şapkalı arkadaşın ‘ne yapıyor la bu?’ bakışının attığı (ayrıca sinirimin hala geçmediği) bu ibretlik videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0