Bu Akşam Düzenlenecek EA Play Etkinliğinde Battlefield 5'in Oynanış Videosu Yayınlanacak

21
2
1
1
0
Bu Akşam Düzenlenecek EA Play Etkinliğinde Battlefield 5'in Oynanış Videosu Yayınlanacak
Electronic Arts, bu akşam Battlefield 5 ve bir diğer yeni oyunu Anthem hakkında Twitch üzerinden yayın yapacak. E3'ten hemen önce EA Play adı altında sunumunu gerçekleştiren EA, bu akşam pek çok merak edilen soruyu giderecek.

Geçtiğimiz hafta minimum sistem gereksinimleriyle alakalı bazı açıklamalar yapan Electronic Arts, Battlefield 1'i çalıştıran tüm bilgisayarların Battlefield 5'i de çalıştıracağını söylemişti. Son açıklamalarıyla minimum sistem gereksinimleri konusunu söz verdiği gibi sunmayan EA Games, oyuncuları büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. 

Ocak 2018'de yeni bir Battlfield oyununun çıkacağını duyuran şirket, EA Play etkinliklerinde hazırlıklarını tamamladı. Şirket; E3 konferansından önce düzenlenen EA Play'de hayranlarına Battlefield 5 için oynanış videosu yayınlayacak. EA, aynı zamanda 2019'da çıkacak Anthem hakkında bazı bilgiler verecek ve Star Wars Battlefront 2: The Han Solo hakkında bazı açıklamalarda bulunacak. 

Battlefield 5 için yapılacak videoyu Twitch üzerinden takip etmeniz mümkün. Yayın saatlerine gelecek olursak 9 Haziran - bugün - yapılacak yayın, akşam 21:00'da başlayacak. E3'te karşılaşacağınız oyunların etkinlik takvimineyse buradan ulaşabilirsiniz. 

Kaynak : https://www.pcgamer.com/watch-ea-play-2018-here-for-the-battlefield-5-and-anthem-reveals/
21
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
2
1
1
0