EA'nın E3 2018'de PC İçin Tanıttığı Oyunların Tam Listesi (EA Play)

32
18
6
3
2
EA'nın E3 2018'de PC İçin Tanıttığı Oyunların Tam Listesi (EA Play)
EA Games'in dün yapmış olduğu E3 2018 sunumuna binaen, PC platformu için gelecek oyunların güncel listesi.

Bildiğiniz üzere dün itibari ile E3 2018, EA Games’in etkinlik öncesi konferansı ile başladı. Alınan haberler ve duyurulan oyunlar, oluşturulan beklentinin yüksekliği sebebiyle kimi kitleleri yeterince tatmin etmese de başarılı olarak lanse edilebilecek birçok oyuna dair bilgi sunuldu. Biz de elimizdeki verilere dayanarak bilgisayar versiyonlarının çıkması kesinleşen oyunları ve bir sürpriz oyunu sizler için sıraladık.

Anthem

RPG ögesi ağır basan ve hikayesi ile beğeni toplayan oyun, 22 Şubat  itibari ile raflarda yerini alacak. PC platformunun da çıkacağı kesinleşen oyunun co-op modu ise oldukça iddiali gözüküyor.

Battlefield 5

E3 2018’den önce duyurulan oyunun görüntülerine ve ayrıntılı bilgilerine ulaşmak artık mümkün. Oyun dünyasının trendlerine ayak uydurarak Battle Royal modu da gelecek olan Battlefield 5'in PC platformu ile beraber 11 Ekim tarihinde gelmesi bekleniyor.

Jedi: Fallen Order

Sürpriz bir şekilde EA konferansında yeni bir tek oyunculu Star Wars oyununun müjdesi verildi. Kronolojik olarak Star Wars 3. ve 4 arasındaki zaman dilimini konu alan oyunun 2019 sonlarına doğru çıkması beklenirken, PC için gelme ihtimali de bir hayli yüksek.

Unravel 2

İlk oyundan farklı olarak çift karakterle oynan oyun co-op oyunları seven oyunculara keyifli dakikalar vadederken, en büyük sürprizi EA Games konferansının hemen ardından satışa başlayarak yaptı. PC versiyonu da bulunan oyun, 99 TL’lik fiyatı ile oldukça hesaplı diyebiliriz.

FIFA 2019

Konferansın yapıldığı ülke Amerika Birleşik Devletleri olduğu için hakkında derinlemesine bir tanıtım yapılmayan FIFA 2019, UEFA Şampiyonlar Ligi lisansını PES’in ellerinden aldı. Bu lisansı hakkıyla kullanan EA Games (EA Sports), FIFA severlerin gönlünü kazandı.FIFA 2019 PC ve diğer platformlar için yerini 28 Eylül’de alacak. FIFA Ultimate Team varyasyonunun ise 2018 sonlarına doğru çıkması bekleniyor.

Sea of Solitude

EA Games’ten görmeye alışık olmadığımız şekilde indie bir oyunun desteklendiğini görmek gerçekten hoş. Oldukça ilginç bir hikayeye sahip olan Sea of Solitude, EA Games etiketi ile 2019’un başlarında oyun severlerle buluşacak. Üstelik PC versiyonunun da bulunacağı kesinleşmiş durumda.

Madden 19

Ülkemizde de hatrı sayılır bir kitlesi bulunan Amerikan Futbolu serisi özlendiği platforma yani bilgisayarlara dönüş yapıyor. “Gerçek Oyuncu Hareketleri” teknolojisini de arkasına alan oyun, geçen 10 yılın ardından 10 Ağustos itibariyle raflarda yerini alıyor.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/every-game-at-e3-2018-and-its-pc-outlook/
32
18
6
3
2
Emoji İle Tepki Ver
32
18
6
3
2