Ed Sheeran Belgeseli "Songwriter" Kısa Bir Süre Sonra Apple Music’te Yayınlanacak

8
2
0
0
0
Ed Sheeran'ın beklenen belgeseli Songwriter'ın Apple Music'te yayınlanacağı tarih belli oldu. 28 Ağustos tarihinden itibaren Apple Music'te belgeseli izleyebilirsiniz.

Bu yılın başlarında Apple, Ed Sheeran “Songwriter” isimli belgeselin haklarını satın aldı. Sheeran, Instagram üzerinden yaptığı açıklama ile belgeselin gelecek ay Apple Music'te yayınlanacağını duyurdu. “Songwriter” belgeseli 28 Ağustos tarihinden itibaren Apple Music’te izlenebilecek. Belgesel, Sheeran'ın üçüncü ve en son albümü için şarkı yazım sürecini anlatıyor.

()

Apple'ın belgesel hakları için ne kadar ödeme yaptığı henüz belli değil. Fakat belgeselin Apple markasının altında yayınlanacak olması Ed için de çok prestijli olacak. Belgesel, Berlin'de yapıldı ve Nisan ayında Tribeca Film Festivali'nde gösterildi ve Ed Sheeran'ın kuzeni olan Murray Cummings tarafından yönetildi. Bunun yanında yapımcı Benny Blanco, yönetmen Stuart Camp, şarkıcı-söz yazarı Foy Vance ve daha fazlası da belgeselin yapım ekibinde yer alıyor. “Songwriter” Apple Music'e gelen ilk belgesel olmayacak. Şirket geçmişte Flume, Clive Davis, Sam Smith, The Chainsmokers ve daha fazlasını içeren belgeselleri de yayınladı.

Ed Sheeran (Edward Christopher), 1991 doğumlu, 2005 yılında müzik kariyerine başlamış şarkıcı ve söz yazarı olarak tanındı. Özellikle "The A Team" ve "Lego House" şarkıları ile kısa sürede dikkat çekti ve yoğun ilgi gördü. 2012 yılında düzenlenen BRIT Ödülleri'nde En İyi İngiliz Erkek Solo Artist ve Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı ödüllerinin sahibi oldu.

Kaynak : https://9to5mac.com/2018/07/18/ed-sheeran-documentary-stream/
8
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
0
0
0