İngilizce Başta Olmak Üzere Toplam 12 Dili Okuyarak Geliştiren Türk Yapımı Uygulama: Edulangu

1
0
0
0
0
Ali Aslan tarafından geliştirilen Edulangu ile okuyarak öğrenme tekniği ile yabancı dilinizi geliştirebilirsiniz.

Günümüzde bir insan için en önemli özelliklerden biri olan yabancı dil bilgisinde neredeyse herkes İngilizce’yi öğrenirken geliştirme ve öğrendiklerini akılda tutma noktasında geride kalıyorlar. İşte bu noktada devreye giren Edulangu, Ali Aslan isimli bir yerli geliştirici tarafından hazırlanmış.

İngilizce, Almanca, İspanyolca, Arapça, Rusça, Portekizce, Çince, İtalyanca, Japonca, Korece, Fransızca ve Türkçe olmak üzere 12 dili destekleyen uygulama, okuyarak öğrendiğiniz ya da öğrenmekte olduğunuz dili pratik yapmanızı sağlıyor.  Ülke ve dünya gündemine dair son dakika gelişmeleri, dünya tarihine yön veren olayları, insanlık tarihinin en önemli buluşları, dilozofların hayat hikayeleri festivaller, teknolojik gelişmeler ve gezilmesi gereken yerler gibi birçok konudaki makaleler üzerinden bu 12 dildeki makaleleri okuyarak anlamadığınız kelimelerin üzerine tıklamanız halinde anında Türkçe’ye ya da bu 12 dilden dilediğiniz dile çeviri yapıyor. Aynı zamanda sesli olarak kelimenin okunuşunu da söyleyerek telaffuzunuza katkı sağlayan Edulangu, Quiz özelliği sayesinde de makalelerde çevirdiğiniz kelimeleri size tekrar sorarak akılda kalmasını sağlıyor.

Kullanımı basit ve dil geliştirme noktasında mutlaka katkı sağlayabilecek olan Edulangu’yu aşağıdaki bağlantılardan cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz;

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0