En Güvenli Android Telefon BlackBerry DTEK50 Tanıtıldı

0
0
0
0
0
Gelmiş geçmiş en güvenli Android telefon olduğu iddia edilen BlackBerry'nin yeni akıllı telefonu DTEK50 duyuruldu.

Çok kısa bir süre önce BlackBerry'nin Neon kodlu yeni Android akıllı telefonuna ait resmi görsellerin sızdırıldığı haberini sizlerle paylaşmıştık. Bu olaydan sadece birkaç saat sonra BlackBerry, Android işletim sistemiyle çalışan yeni akıllı telefonunu tanıttı.

BlackBerry DTEK50 adıyla karşımıza çıkan BlackBerry'nin yeni akıllı telefonu Priv modelinin aksine fiziksel klavyeyle birlikte gelmiyor. Kötü gidişatına rağmen fiziksel klavyeden vazgeçmeyen BlackBerry, nihayet farkına vararak bu modelde fiziksel klavyeye yer vermemiş.

 Ayrıca BBM servisi ve kendi işletim sistemindeki güvenlik yapısındaki deneyimleriyle BlackBerry şu anda satışa sunduğu DTEK 50'nin gelmiş geçmiş en güvenli Android telefon olduğunu iddia ediyor.

BlackBerry DTEK50 Teknik Özellikleri

Daha önce Android tarafına üst seviyeden adım adan BlackBerry bu sefer orta segment bir cihazla karşımıza çıkıyor. 5.2 inçlik QHD çözünürlüklü ekrana sahip BlackBerry DTEK50 gücünü Qualcomm'un orta seviye Snapdragon 617 işlemcisinden alıyor. Cihazda 3GB RAM ve 16GB dahili depolama kapasitesine yer veriliyor ayrıca cihazın microSD kart desteği de mevcut.

8MP çözünürlüğünde ön, 13MP çözünürlüğünde otofokus destekli arka kamerasıyla başarılı fotoğraflar elde edebileceğiniz BlackBerry DTEK50, 299 dolar satış fiyatıyla şu anda ön siparişe açılmış durumda.

İlk bakışta fiyatına göre başarılı özellikler sunan BlackBerry DTEK50 cihazının BlackBerry'deki kötü gidişata dur diyip diyemeyeceğini yakında göreceğiz. Ayrıca cihazın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0