2016'da Çıkmış En İyi Ses Kalitesi Olan 5 Akıllı Telefon

3
0
0
0
0
Bu yazımızda müzik tutkunları için en iyi tercih olabilecek 5 akıllı telefonu derledik.

Birçok kişi standart kulaklıklarla ve pratik kaynaklardan ses kalitesine çok fazla önem vermeden şarkı dinlese de, özellikle müzik tutkunları dinledikleri şarkının her detayını duymak ve tonlarını en iyi şekilde hissedebilmek istiyor.

Günümüzde akıllı telefonlardan herkes yaygın bir şekilde şarkı dinlerken müzik tutkunları için zaman zaman standart ses kalitesine sahip bir akıllı telefondan şarkı dinlemek pek de sevilen bir seçenek olmuyor, bu nedenle de müzik tutkunları başarılı ses deneyimi vaat eden telefonları tercih ediyor. Biz de bu yazımızda müzik tutkunları için 5 akıllı telefonu derledik.

HTC 10

Uzun süredir ses kalitesi konusunda en iddialı olan şirketlerden biri olan HTC, HTC 10 cihazında da bu iddiasını sürdürüyor. Kaliteli hoparlörü ve yüksek ses çıkışıyla bir mobil cihazda iyi ses deneyimi vaat eden HTC 10 ne yazık ki diğer gelişmiş cihazlarının gerisinde kalsa da, günümüzde en yeni ve en iyi ses kalitesine sahip olan telefonlardan bir tanesi.

iPhone 7

Apple'ın kısa bir süre önce tanıttığı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus da ses konusunda en iddialı cihazlar arasında. Biri ahize kısmında biri ise cihazın alt kısmında olmak üzere çift ya da diğer bir değişle stereo hoparlöre sahip olan iPhone 7, kulaklıkla şarkı dinlerken de iyi bir deneyim sunuyor. Standart 3.5mm'lik kulaklık girişi kaldırılan iPhone 7'ye kulaklıklar Lightning girişi üzerinden ya da kablosuz olarak bağlanabiliyor. Kulaklık olarak da seçeceğiniz kaliteli bir modelle iyi ses deneyimi sunmaya uygun olan iPhone 7'yi dilerseniz Webtekno güvencesiyle Teknostore üzerinden bu bağlantıya giderek ön sipariş ile alabilirsiniz. 

ZTE Axon 7 / Axon 7 Mini

Çinli üretici ZTE'nin "Bugüne kadar en iyi ses deneyimi" olan cihaz iddiasında olduğu ZTE Axon 7 ve Axon 7 Mini, listemizdeki diğer modellere göre daha uygun fiyatlı. Yüksek kulaklık ses çıkışının yanı sıra ön kısmında stereo hoparlörü bulunan ZTE Axon 7 ve Axon 7 Mini ses deneyimi konusunda sizi memnun edecektir. Ne yazık ki ZTE Axon 7 ve Axon 7 Mini ülkemizde satışta değil ancak ZTE'den gelen açıklamalara göre cihazın Türkiye'de de satışa sunulma ihtimali yüksek.

LG G5 (Modül ile)

LG'nin modüler yapısıyla büyük bir risk alarak piyasaya sunduğu LG G5, dahili hoparlörü ve kulaklık girişiyle çok çok üst seviye bir ses deneyimi sunmasa da (tabii yine birçok cihaza göre ses kalitesi iyi) ünlü ses teknolojileri üreticisi Bang & Olufsen iş birliğiyle üretilen LG G5 modülü sayesinde telefon efsane bir ses kalitesine kavuşuyor. Özellikle B&O Play kulaklıkla ses deneyiminin doruklarına size ulaştıracak LG G5, hızla düşen fiyatıyla da biraz daha uygun fiyatlı bir tercih olabilir. Ancak henüz LG'nin bu B&O ile ürettiği modül ülkemizdeki teknoloji mağazalarında yaygın olarak yok. Bu modülü bir şekilde temin edebilirseniz, oldukça başarılı bir ses kalitesi sizi bekliyor.

LG V20

Henüz yeni tanıtılan ve net olarak piyasaya çıkış tarihi bilinmeyen LG V20 listemizde belki de en iyi ses kalitesine sahip cihaz olabilir. Yüksek çözünürlüklü kulaklık ses çıkışının yanı sıra başarılı hoparlörüyle de dikkat çeken hatta şarkı dinleyenlere değil, Hi-Fi ses kaydı özelliğiyle şarkı söyleyenlere de başarılı kayıtlar yapma imkanı sunan LG V20 tahminimizde 3000TL üzeri seviyede yakında ülkemizde de satışta olacak.

Ayrıca hem uygun fiyatlı hem de fiyatına göre iyi bir ses kalitesi sunan kulaklık ya da hoparlörlere Teknostore üzerinden gözatabilirsiniz.

3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0