Evan Blass, Galaxy Note 7’ye Ait İlk Resmi Görseli Paylaştı!

0
0
0
0
0
Evan Blass, Galaxy Note 7’ye Ait İlk Resmi Görseli Paylaştı!
Ünlü editör Evan Blass, Galaxy Note 7’ye ait resmi olduğunu iddia ettiği ilk görseli paylaştı.

Evan Blass’ın Twitter profilinden paylaştığı ve resmi olduğunu iddia ettiği Galaxy Note 7 görseli, cihazla ilgili bu zamana kadar söylenen birçok söylentinin doğruluğunu da teyit etmiş oldu.

Ekran kenarlarının kıvrımlı olacağı iddia edilen Galaxy Note 7’nin bu görselle birlikte kesin olarak bu tasarımla geleceğini söyleyebiliriz. Alt kısmında USB Type-C port girişinin olduğu gözlenen cihazın kulaklığının hemen sağında iki modül görünüyor. Bunlardan bir tanesinin yine uzunca zamandır dillendirilen biyometrik iris tarayıcı kurulumu olduğu anlaşılıyor.

Görselde dikkat çeken bir diğer kısım ise cihazın mercan mavi renginde olması. Aynı renkteki S Pen’le gayet uyumlu görünen Galaxy Note 7’nin Galaxy S7 ve S7 edge gibi su geçirmez olduğu söylense de cihazın alt kısmındaki derin S Pen girişi, bu olasılığı sanki biraz düşürüyor gibi. Yani oradan suyun sızmasını önlemek için nasıl bir önlem alınmış olabilir, ilerleyen günlerde daha net anlayacağız. Bu arada Samsung, S Pen’in özel bir yazılımla optimize ederek önceki versiyonlarına göre daha fonksiyonel bir yapıda olacağını açıklamıştı. 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0