9
1
1
1
0

Bu videomuzda yine ilginç bir ürünle karşınızdayız. Bu sefer evinizde ambiyans yaratmak için kullanabileceğiniz ve evinizi neredeyse bir diskoya çevirebilecek hoparlörlü akıllı ampül JUO'yu inceledik. Oldukça ilginç olan ürünü test ettiğimiz videomuzda, ürünle ilgili özellikleri de sizinle paylaştık. 

iOS ve Android cihazlara özel mobil uygulaması ile kablosuz olarak yönetilebilen JUO Akıllı Ampul ile odanızı rengarenk aydınlatabilir, ışığın parlaklığını dereceli olarak ayarlayabilirsiniz. Akıllı ampul içerinde yerleşik olarak gelen bluetooth hoparlör sayesinde müzik dinleyebilirsiniz. Ayrıca Bluetooth hoparlörden çalan şarkıya göre değişen renkler sayesinde evde ufaktan bir parti ortamı oluşturabilirsiniz.

Ancak JUO'nun akıllı ampülü ile ilgili özellikleri kullanabilmek için akıllı telefonunuza JUO'nun uygulamasını da kurmanız gerekiyor. Eğer ürün hakkında daha fazla bilgi almak veya ürünü satın almak istiyorsanız buradaki bağlantı üzerinden Teknostore'dan satın alabilirsiniz. Lütfen videomuz hakkında ve ürün hakkında görüşlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Ayrıca videoyu beğendiyseniz ve gelecek videolarla ilgili bildirim almak istiyorsanız Webtekno Youtube kanalına buradan abone olabilirsiniz. 

9
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
1
1
1
0