Facebook’un Liselilere Özel Yeni Sosyal Ağı: Lifestage

0
0
0
0
0
Facebook’un Lifestage adındaki yeni sosyal ağı sadece lise öğrencileri tarafından kullanılabilecek.

Şu anda aktif olan sosyal ağlara baktığımızda içlerinde en büyük kitleye sahip olan Facebook, özellikle Snapchat gibi platformların doğuşuyla liseli gençlerden oluşan kitleyi kaybetmeye başlamıştı.

Ancak Instagram ve WhatsApp’ı bünyesine kattıktan sonra çeşitli geliştirmeleri ve en son Instagram Hikayeler hamlesiyle de genç kitleyi Facebook ekosistemine bağlı tutmayı başaran Facebook, şimdi gençlerin en yoğun olduğu popüler ağ Snapchat’in kitlesini dibe vurmak için en büyük oyununu oynuyor.

Facebook’un çeşitli ürünlerinin en genç yöneticilerinden 19 yaşındaki Michael Sayman tarafından fikri ortaya atılan yeni sosyal ağ Lifestage, sadece lise öğrencileri tarafından kullanılabiliyor.

Bu Lifestage uygulaması sayesinde aynı lisenin öğrencisi olan gençler ağa dahil olan diğer öğrencilerle bireysel ya da grup görüşmeleri yapabiliyor. Ayrıca uygulama liselilerin vazgeçilmezi selfie çekilmeyi daha keyifli hale getiriyor.

Şimdilik sadece Amerika Birleşik Devletleri’ndeki liselerde kullanılabilecek uygulamaya aynı liseden 20 öğrenci kaydolduğunda o uygulama lisede kullanılabilir olacak. Lifestage uygulamasının ABD’de başarılı olursa diğer ülkelerde de kısa sürede yayınlanacağı tahminler arasında.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0