Facebook ve Instagram, Sitede Geçirdiğiniz Zamanı Gösteren Bir Özellik Yayınlayacak!

21
5
2
1
1
Instagram ve Facebook, kullanıcılarına site üzerinde ne kadar zaman harcadıklarını gösteren yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı şimdilik bilinmiyor.

Apple ve Google gibi şirketler tarafından kullanıcılara bilgisayarları ve cep telefonları üzerinde hangi uygulamada/sitede ne kadar zaman geçirdikleri konusunda verilen bilgilerin izinde giden Facebook, "Facebook'ta Geçirdiğiniz Zaman" adlı bir özelliği yürürlüğe sokmaya hazırlanıyor.

Henüz taslak halindeki haliyle özellik, son bir haftada gün gün site üzerinde ne kadar zaman geçirdiğinizi gösteriyor. Aynı zamanda günlük ortalama Facebook kullanım sürenize de ulaşabiliyorsunuz. 

Yeni özelliğin ayrıca site üzerinde geçirdiğiniz zamana bir sınır koymanıza izin veren bir ayarla gelmesi bekleniyor. Buna göre sitede geçirdiğiniz zamanı azaltmak istiyorsanız, kendinize bir sınır koyuyorsunuz ve bu sınırı aştıktan sonra uyarı alabiliyorsunuz.

Facebook bu özellik üzerinde çalışıldığını onaylarken, net bir tarih vermedi. Aynı özelliğin Instagram'da da yer alacağı belirtiliyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/6/22/17493166/facebook-time-well-spent-feature-development-app-management-notifications
21
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
21
5
2
1
1