İşte Karşınızda Yepyeni Hızlı ve Öfkeli (Fate of the Furious) Fragmanı!

0
0
0
0
0
Geçtiğimiz gün pazartesi yayınlanacağı söylenen yeni adıyla Fate of Furious'un fragmanı sonunda geldi!

Dünyanın en popüler yarış ve aksiyon temalı filmi olan Hızlı ve Öfkeli için 8. film merakla beklenirken, gelen açıklamayla Hızlı ve Öfkeli 8 (Fast and Furious 8) yerine Öfkenin Kaderi, yani Fate of the Furious adıyla geleceği açıklanmıştı. Şimdi de yepyeni fragmanı ile paylaşılan yapımda bir de yeni afişi yayınlandı.

"Family No More" yani "Artık Aile Yok" vurgusuyla gelen ve yine #F8 etiketi ile bahsedilecek olan yapımda Vin Diesel'in canlandırdığı Dominic Toretto karakterinin her filmde yaptığı "Aile herşeyden üstündür" vurgusunun tersi olacak gibi. 7. filmde kurtarılan hackerın ekibe katıldığı ve Luke Hobbs'ın da tekrar bu ailenin içinde bulunduğunu görüyoruz. Ancak bir gariplik var. Çünkü 7. filmde ana kötümüz olan Jason Statham'ın canlandırdığı Deckard Shaw'un yanı sıra bir de Vin Diesel'in yani Torreto'nun da kötü tarafta olduğunu anlıyoruz.

Bu seferki kapışmanın görünüşe göre Hobbs ile Shaw arasında olduğu görülürken Dom'un neden bu denli ailesine karşı olduğu ise merak konusu oldu. Yine binlerce otomobilin kapıştığı, yarıştan çok aksiyona geçiş yapılmış serinin 8. filmi yeni adıyla karşımıza gelecek. 14 Nisan 2017'de vizyona girecek olan yapımı merakla ve heyecanla bekliyoruz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0