Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu, PES 2019’un E3 Videosunda Yer Aldı

141
13
12
7
3
KONAMI’nin geliştirdiği PES 2019’u birçok oyun sever heyecanla bekliyor. Ancak oyunun E3 tanıtım videosunda öyle bir detay var ki Türklerin adeta koltuklarını kabarttı.

Dünya genelinde oldukça fazla oyuncu kitlesine sahip olan Pro Evolution Soccer (PES) video oyunu, geçtiğimiz günlerde FIFA 19’un resmi olarak duyurulması ile birlikte gündeme damgasını vurmuştu. Aradaki rekabetin kızıştığını gördüğümüz oyunda, şimdi ise yeni ve bir o kadar da gurur verici bir detay gün yüzüne çıktı.

Oyunun E3 tanıtım videosunun ekrana gelen sahnesinde, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nin yer aldığı ortaya çıktı. En ince ayrıntısına kadar yansıtılan stadyumda, tribün duvarında Atatürk’ün yer aldığı fotoğrafa kadar her şey düşünülmüş.

Yukarıdaki eklediğimiz resimden de görebileceğiniz üzere, her şey son derece gerçekçi ve canlı görünüyor. Şuna şüphe yok ki PES 2019’un yapmış olduğu bu girişim, birçok Türk oyuncunun oyuna olan ilgisini artıracaktır. KONAMI'nin Şükrü Saraçoğlu Stadyumu dışında diğer Türk stadyumlarını da oyuna eklemesi çok güzel olabilir.

141
13
12
7
3
Emoji İle Tepki Ver
141
13
12
7
3