FIFA 17 Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oluyor!

1
0
0
0
0
EA Sports, FIFA 17’yi oynamak isteyip oynayamayanlar için bu hafta sonu PS4 ve XBO’da ücretsiz yapacak.

PES 2017 ile girdikleri mücadelede EA Sports tarafından sevindirici satış rakamlarına ulaşan FIFA 17, özellikle Frosbite motoruna geçişi ve Alex Hunter ile Yolculuk modu gibi yenilikler ile gelen seriyi daha oynayamayan oyuncular için bu hafta sonu özellikle bir fırsat olacak.

EA Sports’tan gelen açıklamaya göre FIFA 17, bu hafta sonu PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları için ücretsiz olacak. Böylece özellikle ülkemizde yüksek fiyata sahip olan bu futbol oyununu konsollarına alıp almama konusunda kararsız kalan oyuncular hafta sonunda bir deneme yaparak emin olabilecekler.

Şimdilik PC için bir detay verilmezken EA’nin açıklamasına göre PC platformu bu ücretsiz deneme sürecine dahil olmayacak gibi görünüyor. Aynı şekilde Xbox 360 ve PlayStation 3 için de detay verilmezken hafta sonu tam olarak hangi platformların dahil olacağını göreceğiz.

Tam sürüm deneyiminin sadece hafta sonu süresince olacağını, sürenin bitmesinin ardından oyunun satın alınması gerekeceğini bahsetmiş olalım. Yani oyun tamamen sizin olamayacak.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0