Şampiyonlar Ligi'ni Bünyesine Katan EA Sports, FIFA 18'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Yaptı

55
19
8
4
4
Oyun severlerin merakla beklediği E3 2018 Etkinliği'nin başlamasıyla birlikte birçok oyun kendisini gösterdi ve ilgi uyandırdı. Bunlardan birisi ise futbol tutkunlarını yakından ilgilendiren FIFA 19'du.

EA Sports, oyun tutkunlarını yakından ilgilendiren E3 2018 Etkinliği’nde (EA Play) bir sonraki futbol oyunu olan FIFA 19’u bir trailer ile beğeniye sundu. Daha önce Şampiyonlar Ligi için Pro Evulation Soccer ve Konami arasında bir ortaklık anlaşması vardı. Nisan ayında sona eren bu anlaşma ile birlikte EA hızla atağa kalktı ve Şampiyonlar Ligi içeriğinin tamamını FIFA 19 paketinde, Ultimate Team ve The Journey dahil olmak üzere oyuncularına sunduğunu duyurdu. EA Sports, bu haberle birlikte FIFA 18'i kısa süreliğine ücretsiz yaptığını duyurdu. PS4, Xbox One ve PC'de ücretsiz deneme fırsatı yakalayacağınız FIFA 18'in 15 Haziran tarihine kadar ücretsiz oynanabileceği duyuruldu.

Oyuna daha önce dahil edilen “Hikaye” modu ise daha havalı bir futbol deneyimi sunuyor. Bu sene de hikaye modunda yükselen futbol yıldızı Alex Hunter'ı göreceğiz. İlk olarak FIFA 17’de gördüğümüz bu özellik oldukça beğeni topladı ve FIFA 18’de yükselişini sürdürdü.

EA ayrıca, yeni futbol oyununda çok sayıda etkili simulasyon değişikliğinin yaşanacağını da belirtti fakat ne kadar bekleyeceğimiz hakkında bir bilgi vermedi. Yeni geliştirmelerin ve güncelleştirmelerin oyun çıkmadan önce duyurulması bekleniyor. PS4, Xbox One, Switch ve PC'de yerini alması beklenen oyunun çıkış tarihi 28 Eylül olarak belirlenmiş. Son olarak PS3 ve Xbox 360 platformlarında yeni sürümün yer almayacağını belirtelim.

FIFA 19’un satış rakamları ise Origin Standart Sürüm’de €59.99, Origin Şampiyonlar Sürümü’nde €79.99, Origin Ultimate Sürüm’ünde ise €89.99 şeklinde sıralanıyor.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/gaming/fifa-19-uefa-champions-league-e3-2018/
55
19
8
4
4
Emoji İle Tepki Ver
55
19
8
4
4