Fortnite Sezon 5'e Ait Yayınlanan Görsel, Neyi Temsil Ediyor?

81
11
10
8
2
5. Sezon'un başlamasına sayılı günler kala Fortnite ekibinin resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım, birçok oyun sever tarafından farklı bir şekilde yorumlandı

Takvimler ilerledikçe Fortnite ve PUBG arasındaki liderlik farkı gitgide açılıyor. Bir dönem PUBG’nin Fortnite’dan daha başarılı bir oyun olduğu iddia edilse de gerek oyun içi desteği gerek başarılı ve aktif güncellemeleri ile Fortnite, battle royale arenasındaki tahtını daha da sağlamlaştırıyor.

Oldukça renkli bir sezon geçiren Fortnite oyuncuları için artık Sezon 4’ün sonu gelmek üzere. Fortnite’ın görkemli bir yeni sezona başlamasına artık sayılı günler kaldı. Ay başında yeni sezonun 12 Temmuz tarihinde başlayacağını ve o tarihe kadar sezon 4’ün devam edeceğini, siz değerli Webtekno takipçilerine duyurmuştuk.

Gün itibariyle Twitter’dan 5. sezonu müjdeleyen Fortnite ekibi, oldukça hoş bir görsel ile yeni sezonu selamlarken geri sayımı başlattı. “Sezon 5 için son 3 gün” mesajı ile beraber paylaşılan görsel ise şimdiden tüm oyun severleri heyecanlandırdı. Bahsi geçen görseldeki gizemli maske ve yarık kimi oyunseverler tarafından, Japon mitolojisine referans olarak bir "Kitsune" tasviri yani insana dönüşebilen tilki ruhlarının temsiliyken, diğer bir kesim  için ise Mısır mitolojisinin meşhur tanrılarından Anubis’in bir temsili...

Yeni sezon sloganının “Dünyalar Çarpışması” olduğu düşünülürse iki savın da doğru olma olasılığı bir hayli yüksek. Neyse ki doğru cevaba ulaşmak için önümüzde yalnızca 3 gün var. Şimdiden söylenebilecek, kesin olan tek bir şey varsa o da Fortnite ekibinin 5.sezon için akıllarında son derece eğlenceli bir konseptin olduğu ve bu konsepti oldukça başarılı bir şekilde oyuncularına sunacağı gerçeği diyebiliriz.

Kaynak : https://www.slashgear.com/fortnite-season-5-release-date-confirmed-in-new-teaser-09536947/
81
11
10
8
2
Emoji İle Tepki Ver
81
11
10
8
2