Fortnite'ta Cumartesi Akşamı Sadece Bir Kere Görülecek Esrarengiz Bir Olay Gerçekleşecek

65
10
9
6
1
Fortnite'ta bir füzenin ateşleneceğine dair iddialar haftalardır gündemdeydi, ancak Epic Games yetkilileri bu iddiayı ilk defa doğruladı. İddiaya göre Cumartesi akşam saatlerinde oyunda olan kişiler, bir kere gerçekleşecek olan füze ateşlenmesine tanık olacak.

Sadece bir kereliğine gözlemlenecek olan ve kaçırıldığında bir daha izleme şansı bulunmayacak etkinliğin belirtilerine aslında çok önceden tanık olmaya başlamıştık. Örneğin oyundaki TV ekranlarında geri sayım yapan sayaçlar bulunuyordu.

Bu füze ateşlenmesiyle birlikte de sezonun kapanış haftasına da girilmiş olacak. 9 Temmuz'da bitecek sezon, tıpkı geçen sezonki gibi yine sansasyonel bir şekilde noktalanacak.

Hatırlanacağı üzere geçen sezon oyun haritasına meteorlar çarpmış ve oyun içindeki binalar ve bazı yer şekilleri, darmadağın olmuştu. Bu sezon noktalanışında haritada daha büyük hasarlar oluşabileceği söyleniyor.

Tam olarak neler gerçekleşeceğini tahmin etmek güç olsa da, birkaç ihtimal akıllara geliyor. İlk ihtimal füzenin bir kere ateşlendikten sonra gözden kaybolması ve yeni sezon başladıktan sonra tekrar görünmesi. Diğer ihtimal ise haritaya düşmesi ve Dusty Divot boyutlarında bir krater oluşturması.

Füze haritaya düşerse, büyük ihtimalle Moisty Mire bölgesini yok edeceği düşünülüyor. Epic Games'in bu bölgeyi bir süredir değiştirmek istediği bilinen bir gerçek. Başka bir ihtimalse füzeyi ateşleyen kötülerin düşmanı olan süperkahramanların bölgesi olan Lonely Lodge'a düşmesi. Füze yarın akşam ateşlenene kadar bunların hepsi spekülasyon.

O yüzden yarın saat 20:30'da oyunda olun ve gökyüzüne bakarak füzeyi izleyerek neler olacağını kendi gözlerinizle görün...

Kaynak : https://www.polygon.com/fortnite/2018/6/29/17519286/fortnite-season-event-saturday-rocket-launch-countdown-battle-royale
65
10
9
6
1
Emoji İle Tepki Ver
65
10
9
6
1