Galaxy Note 7’nin Türkiye’deki Ön Sipariş Hediyesi: Yeni Gear VR!

0
0
0
0
0
Samsung Galaxy Note 7’yi ön siparişle satın alacak kullanıcılar, cihazın yanında bir de Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü kazanacak.

Hatırlayacağınız üzere daha önceden Samsung, Galaxy S7 ailesinde ön siparişlerle birlikte Gear VR’ı hediye etmiş ancak bu uygulama tam anlamıyla Türkiye’ye yansımamıştı. Şimdi ise şirketin yeni üst düzey akıllı telefonu Note 7’nin ön sipariş hediyesi açıklandı.

Samsung, Note 7 ile birlikte tanıttığı yeni nesil Gear VR sanal gerçeklik gözlüğünü Note 7’yi ön siparişle satın alan kullanıcılar için hediye edecek. Bu uygulama Türkiye’deki ön siparişleri de kapsıyor.

Samsung Türkiye’nin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bilgide, Galaxy Note 7’yi ön sipariş veren kullanıcıların cihazla birlikte Gear VR sanal gerçeklik gözlüğüne de kavuşacağı belirtildi. Ön sipariş hediyesi 25 Ağustos 2016 tarihine kadar geçerli olacak.

Ancak bir noktanın altını çizmemiz gerekiyor; Galaxy Note 7’nin ön sipariş hediyesi her teknoloji mağazasında geçerli olmayabilir! Bu nedenle Note 7’yi ön siparşle almayı planlıyorsanız yanında Gear VR hediyesi olup olmadığından emin olmanızda yarar var.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0