Galaxy Note 7’ye Ait 11 Dakikalık Geniş ve Detaylı Bir Video Paylaşıldı

0
0
0
0
0
Samsung Galaxy Note 7 cihazının tanıtılmasına kısa süre kala cihaza ait en net ve en detaylı 11 dakikalık bir video yayınlandı.

Akıllı telefon pazarının lideri Samsung’un Galaxy Note serisinin yeni modeli Galaxy Note 7’nin tanıtılacağı güne çok kısa bir süre kala Note 7 cihazıyla ilgili tüm detayların gösterildiği 11 dakikalık uzun bir sızıntı videosu paylaşıldı.

Bu videoda Note 7’nin parmak izi okuyucusunun hızı ve iPhone 6S ile arasındaki hız farkı, cihazın genel performansı, iris tarama özelliği gibi birçok özelliğin uygulamalı olarak gözler önüne seriliyor.

Note 7 sadece “edge” ekranıyla geliyor!

Bu videoda Galaxy Note 7’nin edge ekranlı değil normal ekrana sahip modeli görünürken bir kullanıcının soru üzerine videoyu yayınlayan kişi videodaki modelin geliştirme sürecindeki prototip olduğunu, asıl Note 7 cihazının sadece edge ekranlı varyasyonunun olacağını söyledi.

Samsung’un yeni üst seviye akıllı telefonu Galaxy Note 7 resmi olarak 2 Ağustos’ta New York’ta düzenlenecek özel basın toplantısında tanıtılacak. Cihazın ülkemizdeki lansmanının ise dünya lansmanından yaklaşık bir hafta sonra yapılacağını tahmin ediyoruz.

Note 7 ile ilgili tüm detayların gösterildiği bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0