Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

0
0
0
0
0
Samsung, üst seviye modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için yeni bir güncellemesini dağıtmaya başladı. Güncelleme Samsung Cloud hizmeti gibi bazı önemli uygulamaları da içeriyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni üst seviye akıllı telefonu Galaxy Note 7'yi tüketicilerle buluşturan Samsung, bu yılki amiral gemisi modellerinden S7 ve S7 Edge'e de çeşitli yenilikleri ekleyerek destek vermeye devam ediyor.

Üç gün önce ilk olarak Hindistan'da yayınlanan S7 ve S7 Edge modelleri için yeni güncelleme bugün Türkiye'deki kullanıcılara da sunuldu. Güncelleme temel olarak hata düzeltmelerini içerirken Note 7 ile birlikte tanıtılan Samsung Cloud servisini S7 ailesi kullanıcıları için de hizmete sunuyor. Aynı zamanda yeni güncelleme Vulkan API kullanan oyunlarda çok daha gelişmiş dokunmatik ekran tepkimesi ve performans artışını da vaat ediyor. Güç tüketimi konusunda da çeşitli düzenlemeleri barındıran yeni güncelleme ile birlikte bazı uygulamalardaki kararlılık sorunu da çözüme kavuşuyor.

Samsung Cloud'ta ne kadar boyut sunuluyor?

Daha önce bazı bulut servisleriyle ortak çalışmalar yürüten Samsung, artık Note 7 ile birlikte Samsung Cloud servisini hizmete açtıktan sonra bu hizmeti S7 ailesi kullanıcılarına da sunarken ilk etapta 15GB'lık ücretsiz depolama alanı sunuyor.

Eğer S7 ailesi kullanıcısıysanız 151MB boyutundaki güncellemeyi Ayarlar menüsünden güncellemeleri denetleyerek cihazınıza kurabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0