Game of Thrones'un 8. Sezonuna Dair İlk İpucu Geldi!

23
17
3
2
1
Hepimiz Game of Thrones'un son sezonunu merakla bekliyoruz. 2019'da vizyona girecek olan dizinin 8. sezonuna dair ilk bilgiler de yavaş yavaş gelmeye başladı.

not: Haberin içeriğinde dizi hakkında spoiler olabilir, yazıyı okumadan önce hatırlatalım istedik.

Game of Thrones'un 7. sezonu, hepimizi merakta bırakan bir düzine olayla doluydu. Tüm karakterler, kendilerinden beklenmeyen bir sürü adım attılar ve hepimizi şaşkına çevirdiler. En çok şaşırtan karakter ise Jamie Lannister oldu. Uğruna onlarca akıl almaz olaya bulaştığı biricik aşkı Cersei'ye sırt çeviren Jamie, bunu yaparak aslında bir nevi 'dünyayı kurtardı' diyebiliriz.

Cersei'nin, Jon Snow ve Daenerys Targaryen'a, onlara yardım edeceğini söyleyip sonrasında tüm bu konuşmaların yalan olduğunu Jamie ile paylaşması üzerine, Jamie arkasını dönüp gitmişti. Geçtiğimiz günlerde oyuncu ile gerçekleştirilen bir söyleşide ise 'Uğruna ufak bir çocuğu aşağı atmayı göze aldığı kadını karşısına alması' soruldu ve oyuncu oldukça mantıklı bir yanıt verdi;

“Bence hepsi birbiriyle bağlantılı. ‘Aşk için yaptıklarım’ diyerek Bran’ı aşağı itmesiyle Cersei’yi bırakıp gitmesi aynı sebebi taşıyor. Çünkü Jaime Cersei’ye Kuzey’i korumazlarsa öleceklerini söylüyor. Yani bir gelecekleri olmayacak ne kendileri, ne çocukları, ne de diğer insanlar için. O yüzden Kuzey’e gitme kararı alıyor.”

Nikolaj Coster-Waldau'ya sorulan diğer soru ise 'Birlikte çalışılması en kolay olan oyuncu kimdi' oldu. Coster-Waldau'nun bu soruya verdiği yanıt ise 8. sezona dair ufakta olsa bir ipucu veriyor. “Liam Cunningham’la (Davos Seaworth) çalışmaktan çok keyif aldım. Birlikte sahneler çektik ve iyi anlaşıyoruz. Daha derinine inmeyeceğim çünkü spoiler vermiş olurum.” diyen aktör, 8. sezonda Davos Seaworth karakteri ile Jamie Lannister'ı bolca bir arada göreceğimiz mesajını da vermiş oldu.

Jamie ile Davos, aslında daha önce bir kez Ejderha Çukuru sahnesinde Cersei ile pazarlık yapmaya gidildiğinde karşı karşıya gelmişti ancak bu sahne ikili için oldukça kısaydı ve iletişim kurmamışlardı. Son sezonda tüm karakterlerin yollarının bir şekilde kesiceğini zaten tahmin ediyoruz ancak Jamie ile Davos'un yol arkadaşlığı, bu beklentilerimizden biri değildi.

23
17
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
23
17
3
2
1