Game of Thrones'un Eski Oyuncularından Natalie Dormer, Dizinin Finali Hakkında Açıklama Yaptı

32
7
4
3
2
2011 yılında yayınladığı ilk günden bu yana büyük bir kullanıcı kitlesine hitap eden ve adından övgü ile söz ettiren Game of Thrones, final yapmaya hazırlanıyor. Ancak son günlerde beklenmedik bir şey oldu ve final sonucunu öğrenen eski dizi yıldızı, pişmanlık yaşadı.

Yaşadığını başarılı yayın hayatının sonuna gelen Game of Thrones, ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada büyük bir beğeni ile izleniyor. Ancak her güzel şeyin olduğu gibi dizinin de sonu geldi. Bu noktada akıllardaki en büyük soru işareti; Game of Thrones’un nasıl bir final yapacağı. Normal bölümleri ile de yankı oluşturan dizinin finalinin ise Game of Thrones’un şanına yakışır olması bekleniyor.

6. bölüm çekimlerinin de tamamlanması ile birlikte, her şey gizlilik içerisinde yürütüldü ve hiç kimsenin sızıntıda bulunmaması sağlandı. Öyle ki bu finalin yankı uyandırması, dizi hakkındaki tüm seyri değiştirebilir. Fakat son günlerde dizi ile ilgili beklenmedik bir olay yaşandı. Daha öncesinde Margaery Tyrell karakterini canlandıran Natalie Dormer, her ne kadar diziden ayrılmış olsa da her Game of Thrones sever gibi diziden kopamadı.

Oyuncuların yaptığı açıklamaları dikkatle dinleyen ve arkadaşlarının söylemlerini takip eden Dormer, ilginç bir detay yakaladı. Tüm sıkı tembihlere ve sızıntılarının engellenmeye çalışılmasına karşın, dizide hala rol alanlardan birisi Dormer’a finali fısıldadığı ortaya çıktı. Finali öğrendiğine pişman olan Dormer, ‘Keşke bunları duymasaydım!’ ifadelerinde bulundu. Sır tutma konusunda 5 yıl boyunca eğitildiğini belirten Dormer, elbette ki finali kimseye söylemedi. Ancak bu pişmanlık, akıllara ‘kötü bir final mi olacak?’ sorusunu getirmiyor değil.

32
7
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
32
7
4
3
2