Game of Thrones'un İkinci Devam Dizisinden Şaşırtıcı Detaylar Gelmeye Başladı

61
6
2
1
0
Final sezonu merakla beklenen Game of Thrones'un, devam dizisinin çekileceği açıklanmıştı. Ardından bir dizinin daha olacağı belirtildi.

Game of Thrones'un daha final sezonu yayınlanmadan birçok iddia ortaya atılmış durumda. Daha önce HBO tarafından devam dizisinin çekileceği doğrulanmış ve büyük sevinçle karşılanmıştı. HBO tarafından devam dizisinin, Westeros’un tarihini konu alacağı belirtildi.

,

Bu devam dizisi açıklamasının ardından bugün ikinci bir devam dizisinin daha çekileceği iddia edildi. Game of Thrones’un en büyük hayran sitesi Watchers on the Wall‘un haberine göre ikinci dizi, Valyria‘nın düşüşünü anlatacak. Ayrıca dizinin adının Empire of Ash olacağı ve birden fazla sezon devam edeceği belirtildi.

İkinci devam dizisinde Targaryen hanesi, ejderhalar ve o dönemde nasıl bir düzen olduğunun anlatılacağı iddia edilmekte. Devam dizisi açıklaması ile hayranlar oldukça memnun kalmıştı ve sabırsızlıkla bu iddiaların da HBO tarafından doğrulanması bekleniyor. Tarihin en yüksek bütçeli dizisi olan Game of Thrones'un yeni sezonu önümüzdeki sene sevenleri ile buluşacak. 

61
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
61
6
2
1
0