Game of Thrones'un Spin-off Projesinin Çekimleri Çok Yakında Başlayacak

21
1
1
0
0
Game of Thrones'un geçmişini keşfetmemizi sağlayan yeni bir projesi duyuruldu. Çekilecek yeni dizinin adının Uzun Gece olacağı da söylenenler arasında.

İlk Game of Thrones spin-off projesinin başladığı duyuruldu. Son dönemlerde çok popüler hale gelen “pilot bölümler“ modasına Game of Thrones da katılıyor. Prequel yani ön bölüm sisteminde hikayenin devamına değil başlangıç noktasına doğru ilerlersiniz. Bunun en iyi örneğini Star Wars serisinde de görebilirsiniz. Game of Thrones’un spin-off projesi ile hikayenin başlangıç noktasına giden yeni bölümler çekilmeye başlayacağı duyuruldu. Filmin çekimleri Ekim 2018'de başlayacak ve dizinin senaristleri arasında George R. R. Martin bulunacak.

Sızdırılan habere göre dizinin adı Uzun Gece olacak ve Kahramanlar Çağı olarak bilinen Westeros dönemini kapsayacak. Uzun Geceyi ve Ak Yürüyenler’in nereden geldiklerini, amaçlarını ve geçmişlerini daha yakından göreceğiz. HBO, haziran ayında yaptığı açıklama "Westeros'un tarihinin korkunç sırlarından, ak yürüyenlerin gerçek kökenine, Doğu'nun gizemlerinden, Stark efsanelerine bu bildiğimiz sandığımız hikaye değil”dedi. Bu zamana kadar izlediklerimiz aslında hikayenin en can alıcı noktaları olmayabilir.

Dizi, Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast’ta çekilmeye başlayacak ve galasının 2020’de yapılması bekleniyor. Uzun Gece; korkunun, acının ve karanlığın Westeros'ta egemen olduğu süreç olarak bilinir. Uzun Gece denilmesinin en önemli nedeni Fetih Savaşı gerçekleşmeden sekiz bin yıl öncesinde sonu gelmeyen bir kış ve kıtlığın yaşanması. Bu korkunç kış ve kıtlığın ardından gelen terör ise Westeros'u gerçek bir karanlığın içine sürüklemiştir.

Kaynak : https://mashable.com/2018/07/10/game-of-thrones-prequel-filming/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial#.DZkOsU3lOq1
21
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
1
1
0
0