Game of Thrones'un Yazarına Ait Bilim Kurgu Dizisinin Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı

38
6
5
5
5
Game of Thrones'un başarılı yazarı George R.R Martin'in bir diğer projesi olan Nightflyers'ın fragmanı Türkçe altyazı ile yayınlandı.

Game of Thrones ile kaleminin ne kadar kuvvetli olduğunu tüm dünyaya kanıtlayan George R.R. Martin’in bir diğer iddialı projesi olan Nightflyers’a dair söylentileri sizlere daha önce duyurmuştuk. 2018 sonbaharında Netflix çatısı altında yayın hayatına başlanması beklenen diziye ait fragman ilk kez San Diego’da gerçekleştirilen Comic-Con’da meraklı gözler ile buluşturuldu. 

Temeli çok daha eskiye dayanan 1980 tarihli romanın dizi uyarlaması bilim kurgu, dram ve gerilimi distopik bir şekilde izleyici ile buluşturmayı başarıyor. Bahsi geçen tanımlar dahi bir hayli etkileyiciyken, görsele dönüşmüş bu denli başarılı bir romanın uyarlamasını beklemek bir hayli zorlu bir süreç.

Konu bazında Dünya’nın yok edilmesine sayılı zamanlar kalan bir dönemde geçen hikaye; bir grup uzay kaşifinin, şüpheli bir uzay gemisini durdurmak için atıldığı maceraları konu alıyor. Görev esnasında hedeflerine yaklaştıkça garip ve gizemli engellerle karşılaşan grup, adım adım zorlaşan imkansız bir görev için kimi zaman kendisiyle bile mücadele etmek zorunda kalıyor. Dizinin Türkçe altyazılı fragmanını izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz; iyi seyirler...   

Kaynak : https://www.slashfilm.com/nightflyers-comic-con/
38
6
5
5
5
Emoji İle Tepki Ver
38
6
5
5
5