Gerçek Olabileceğine İnanamayacağınız Xiaomi Mi Mix 3 Konsepti

89
12
4
3
3
Science and Knowledge YouTube kanalı, merakla beklenen Xiaomi Mi Mix 3 için bir konsept tasarım videosu yayınladı. Cihaz, tasarımı itibari ile tüm akıllı telefon kullanıcılarının gönlünü çelebilir.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Mi Mix serisi ile akıllı telefon tasarım trendini tamamen değiştirmiş durumda. Fakat Mi Mix serisinin son üyesi olan Mi Mix 2S, tasarım anlamında tüketicilerin beklentilerini karşılamaktan çok uzak kalmıştı.

Mi Mix 2S’in beklentilerin altında bir tasarıma sahip olması, yeni Mi Mix 3’e dair beklentilerin daha üst seviyeye çıkmasına neden oldu. Science and Knowledge YouTube kanalı, paylaştıkları konsept tasarım ile beklentilerin hangi seviyede olduğunu açıklamış oldular.

Konsept Mi Mix 3 tasarımında cihazın dört yanında da çerçeve bulunmuyor. Ön kamera, Vivo Nex modelinde olduğu gibi açılıp kapanan bir modül üzerine yerleştirilmiş durumda. Kamera uygulaması açıldığında ön kamera da otomatik olarak açılıyor.

Cihaz, günümüzde pek çok amiral gemisinde olduğu gibi ekrana gömülü parmak izi tarayıcıya sahip. Fakat videoda ekranın IPS LCD panel içerdiği söyleniyor. Bildiğimiz kadarı ile ekrana gömülü parmak izi teknolojisi için ekranın OLED olması gerekiyor.

Teknik detaylara geldiğimizde ise cihazın 2960 x 1440 piksel çözünürlükte 6 inçlik bir ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Son derece ince çerçeveler, cihazın %99 ekran/gövde oranına sahip olmasını sağlıyor. Gerçekleşmesi halinde bu bir rekor olacak.

Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alması beklenen cihaz 8GB RAM’e, 64GB/128GB/256GB dahili depolama alanı seçeneklerine sahip olacak. 3,400mAh kapasiteli bataryada Quick Charge 4.0 desteği bulunacak.

Kaynak : https://wccftech.com/xiaomi-mi-mix-3-concept-99-percent-screen/
89
12
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
89
12
4
3
3