Sadece Telefonunuzu Kullanarak Size Özel GIF Yapabileceğiniz Uygulama: GIPHY CAM

1
0
0
0
0
Sosyal medya paylaşımlarında artık en çok tercih edilen paylaşım öğesi haline gelen GIF’i bu uygulama ile kendiniz yapabilirsiniz.

Son dönemlerde caps ya da meme olarak bilinen görsel paylaşımları, artık yerini gif formatındaki paylaşımlara bırakıyor. Özellikle Twitter’a da gif desteğinin eklenmesi ve bir çok popüler Twitter profilinin gif paylaşımlarına geçmesiyle sosyal medyanın yeni ifade aracı haline gelen gifler, artık tam manasıyla yaygınlaştı.

Hareketli görseller olarak bahsedebileceğimiz bu resim türünde bazı anlarda sizi anlatacak bir gif bulamayabilir, ya da “Bundan efsane gif olurdu” dediğiniz anlarda video çekip ardından gif formatına geçirmeniz gerekmekte. Ancak artık bu sorunu kökten çözen internet dünyasının en büyük gif platformu olan GIPHY, kendisi tarafından geliştirilen GIPHY CAM adındaki kamera uygulamasını yayınladı.

GIPHY CAM ile artık direkt olarak telefonunuzdan video çeker gibi gif çekimleri yapabilir, gif kültürüne uygun filtreler ve efektler de ekleyebilirsiniz. VHS ve 3Dee’de bulunan filtreler ile zenginleştirdiğiniz gif formatındaki görselinizi direkt olarak uygulama üzerinden Twitter ve Facebook’a, Instagram’a ve diğer sosyal medya platformlarına da atabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan uygulamayı cihazınıza indirebilir, gif dünyasına özgün içeriklerinizi bir an önce sunabilirsiniz;

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0