Giphy’den Bizlere Büyük Bir Jest Geliyor!

1
0
0
0
0
Sosyal medya üzerinde yaygınlaşan Gif’ animasyonlarını yapmamızı sağlayan en büyük platformlardan bir tanesi olan Giphy’den bizlere büyük bir jest geliyor.

Hepimizin bildiği gibi 2016 yılının sosyal medya üzerinde paylaşım yapan sayfaları, eskisi gibi video ve fotoğraf yüklemek yerine çoğunluk olarak GIF animasyonları ile paylaşım yapıyorlar. Sadece paylaşım yapılmadığı gibi birde Facebook gibi ünlü sosyal paylaşım ağında sadece GIF uzantılı paylaşım yapan sayfalara hergün bir yenisi ekleniliyor. 

Gif denilince ilk tanıdığımız ve yaygın olarak kullandığımız Giphy sitesi aklımıza geliyor. Bu site üzerinden en güzel anlarımızı veya komik fotoğraflarımızı sıralayabiliyor ve tekrarlanabilen bir videoya dönüştürebiliyoruz. 

Günler geçtikçe yaygınlaşan GIF’ler ile kullanıcı sayısı artan Giphy, eğer Vine çekmeyi seven ve paylaşan bir insansanız, bu vinelarınızı koruma alacağı gibi silinmesini önleyecek. Amaçları, Vine’larınızı, yaratıcılığınızı korumak olduğu gibi, videonuzun başına bir aksilik geldiği halde bunu tekrardan yüklemenizi sağlmaktır. Şunu da belirtelim, Vine’lar 6 saniye gibi bir süreye sahip olduğu gibi, gif’lerde video ve ses özelliği bulunmamaktadır, daha ne zaman kullanıma sululacağına dair kesin bir tarihide bulunmadığı gibi, Giphy sitesi belkide ses özelliğini getirebilir ümidi ile sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kaynak : http://mashable.com/2016/10/28/giphy-vine-tool/#fe0xejUFLSq2
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0