Girişimciler, Soyulabilir Araba Boyası Geliştirdiler

48
10
4
4
4
Girişimciler, Soyulabilir Araba Boyası Geliştirdiler
Bir grup girişimci tarafından geliştirilen boyanabilir plastik kaplama sayesinde otomobil sahipleri, istedikleri zaman araçlarının renklerini değiştirebiliyor.

Geçmiş nesillerin tek renk arabalar hakkında anlattıklarını hepimiz duymuşuzdur. O zamandan bu zamana gelişen teknoloji, gelişen tüketici talepleri ve yüzlerce üretici firmanın var olmasından doğan rekabet, bugün aklımıza gelebilecek her rengi arabalarımız için mümkün kılıyor. Tabii bu durumda almak istediğimiz aracın rengini seçerken bizi bir hayli zora sokuyor, sonuç olarak ekstra durumlar dışında alacağımız aracı yıllar boyunca sahip olduğu renk ile kullanmak zorundayız.

Bu konu üzerine kafa yoran girişimciler oldukça yaratıcı bir fikirle bizleri arabalarımız için tek bir renge mecbur kalmaktan kurtarıyor.

Bu girişim sayesinde plastik türevi bir madde ile kaplanan araçlar, dış yüzeyden boyanarak farkı kimsenin anlayamayacağı bir şekilde kullanıma sunulabiliyor; üstelik tıpkı normal araçlarda olduğu gibi standart bir şekilde aracınız yıkanabiliyor.  Her türlü yaratıcı fikre yatkınlık sağlayan bu madde ile sonradan pişman olacağınız bir işlem yaptırsanız dahi çözümünüz son derece basit. Boyanmış dış yüzey, tıpkı bir etiket ya da telefon koruma jelatini gibi kaportanıza en ufak bir hasar vermeden sökülebiliyor.

Bu işlem dışında ise oldukça dayanıklı bir kullanım vadeden girişimciler, bu madde ile kaplanarak boyanan bir aracın yıllarca çiziksiz kullanılabileceğini iddia ediyor.

48
10
4
4
4
Emoji İle Tepki Ver
48
10
4
4
4