GM 5 Plus Ne Zaman Android 7.0 Nougat Güncellemesi Alacak?

0
0
0
0
0
GM 5 Plus Ne Zaman Android 7.0 Nougat Güncellemesi Alacak?
Android One programındaki General Mobile GM 5 Plus'ın Android 7.0 güncellemesini alacağı tarih belli oldu.

Geçtiğimiz yıldan beri Android One programında Google ile iş ortaklığı yapan Türk teknoloji markası General Mobile, Android One programı kapsamındaki cihazlarının çıkan yeni Android güncellemeleri dünyada ilk alan telefonlardan biri olacağını belirtmişti.

Google'ın güncel Nexus cihazları için yayınladığı Android 7.0 Nougat güncellemesini alan ilk modeller arasında GM'nin ilk Android One cihazı General Mobile 4G de yer alıyordu ancak bu yılki model GM 5 Plus için güncelleme yayınlanmamıştı. General Mobile, sosyal medya hesabı üzerinden GM 5 Plus için Android 7.0 Nougat güncellemesinin tarihini duyurdu.

General Mobile resmi Facebook sayfası üzerinden paylaşılan açıklamaya göre şirketin bu yılki Android One cihazı General Mobile GM 5 Plus, Eylül ayının son haftası itibariyle Android 7.0 Nougat güncellemesini almaya başlayacak.

General Mobile GM 5 Plus dünyada güncellemeyi ilk alan modeller arasında olsa da açıkçası kullanıcılar güncellemenin daha da erken tarihlerde gelmesini umut ediyordu. Yine de GM 5 Plus'ın güncellemeyi birçok modele göre erken alacağını söylebiliriz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0