Gmail, Sahip Olduğu Yapay Zeka Teknoloji Sayesinde Artık Gereksiz Bildirimleri Göstermeyecek

8
6
3
3
3
Hepimiz en az bir tane e-posta adresine sahibiz. Çoğu zaman önemli haberler beklediğimiz bu araç, gelen gereksiz postalar ile keyfimizi kaçırabiliyor.

Google’ın milyonlarca kişi tarafından kullanılan ve yakın zamanda güncelleme alan e-posta servisi Gmail, yeni yayınlanan bir güncelleme sayesinde kullanıcılarına ‘oh be’ dedirtecek. Güncelleme kapsamında artık gereksiz e-postaları görmeyeceğiz.

Gmail, bu durumu sahip olduğu yapay zeka teknolojisi sayesinde yapacak. Tüm e-postalarınızı takip edecek olan Gmail, gereksiz e-postaları algılayarak sizi bu can sıkıcı postalardan uzak tutacak. Bir şekilde Android işletim sistemi kullanan kişilerin zorunlu olarak sahip olduğu Gmail hesapları, deyim yerindeyse rahat bir nefes alacak.

İlk olarak iOS için geliştirilen bu özellik, sizi takip ederek iletilerin kategorisine karar veriyor. Ancak bu noktada bazen işlerin karışabileceğini unutmayın. Çünkü kimi zaman sizin için önemli olan bir e-posta, gereksiz olarak işaretlenebilir. Sizin için önem verdiğiniz e-postaları öğrenecek olan yapay zeka teknolojisi, sonrasında sizin daha önemli bildirimleri görmeniz için çalışacak.

Son olarak Android cihazlar için hala geliştirilen bu özelliği, hemen iOS cihazlarınızdan kullanmaya başlayabilirsiniz. Gmai’in oldukça işe yarar bu güncellemesine erişmek için Ayarlar->Bildirimler->Sadece Yüksek Öncelikli Bildirimler adımlarını takip etmeniz yeterli olacaktır. Şu an için sadece iOS cihazlarda kullanılabilen teknoloji, çok yakında Android işletim sistemi için de aktif edilecek.

Kaynak : https://mashable.com/2018/06/15/gmail-ai-filter-email/#58AZ9JMMsmqV
8
6
3
3
3
Emoji İle Tepki Ver
8
6
3
3
3