GOG'un Yaz İndirimleri Başladı: %90'a Varan İndirimler Sizleri Bekliyor

15
5
2
1
0
GOG, yaz indirimlerinde The Witcher 3’ten, Dead Cells’e kadar birbirinden muhteşem oyunları %90'a varan indirimlerle oyuncularla buluşturuyor.

Dijital oyun platformu GOG, haziran ayına “Yaz İndirimleri” ile birlikte girdi. GOG yaz indirimlerinde, %90’a varan indirimlerden yararlanabileceksiniz.

Bu indirimlerde; The Witcher 3’ten, Dead Cells’e kadar birbirinden farklı türdeki oyunları bulabilirsiniz. 2015 yılının en popüler oyunu olan Ori and Blind Forest’ın, Definitive Edition paketi (9.99 dolar), The Walking Dead’in yapımcısının ellerinden çıkmış Wolf Among Us (6.29 dolar), sevilen açık dünya platform oyunu Yooka-Laylee (11.99 dolar) %80’e varan indirimle GOG raflarındaki yerini almış. GOG'daki tüm indirimlere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bütün bu indirimler çok başarılı olsa da ülkemizde bu oyunları dolar kurundan dolayı en azından 30 TL ve üzerine satın alabileceğiz. Eğer bu oyunları daha uygun bir fiyatla satın almak istiyorsanız, dolar kurunu sabitleyen Steam'in Yaz İndirimleri'ni bekleyebilirsiniz. Steam Yaz İndirimleri, muhtemelen 21 Haizran'da başlayacak.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/win-the-witcher-3-dead-cells-prison-architect-or-a-random-game-from-gogs-summer-sale/
15
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
5
2
1
0