Google Asistan'da Artık Google Podcasts Uygulamasından Müzik Dinlemek Mümkün

8
4
1
1
1
Google, geçtiğimiz günlerde pek çok podcaste ulaşabileceğimiz yeni uygulamasını tanıtmıştı. Google Asistan ile de bu uygulamaya erişerek pek çok ses dosyasına ulaşmak mümkün olacak.

Google, son dönemde geliştirmelerine ve yeniliklerine hız kazandırdı. Özellikle yapay zekalı asistan konusunda attığı adımlarla rakiplerini zorlayan Google, bir yandan da yeni uygulamalarla tüm yenilikleri senkron hale getiriyor.

Son olarak ise geçtiğimiz günlerde Google Podcasts uygulaması kullanıma sunulmuş ve binlerce podcaste tek bir uygulama üzerinden ulaşma imkanı sağlanmıştı. Google Podcasts uygulamasında yer alan sesleri indirerek, çevrimdışı olarak Google Asistan uygulaması üzerinden dinleme şansı sunan uygulama, özellikle alternatif atmosfer sesleri arayanlar için pek çok seçenek sunuyor.

Ancak bunu yapabilmek için öncelikle Google Asistan'da dinlemek istediğiniz sesi aramanız gerekiyor. Sonrasında ise arama sonucu ekrana geldiğinde Podcasts ile açarak sesleri dilerseniz indirebilir ve çevrimdışı olarak dinleyebilirsiniz.

Akıllı asistanlar konusunda Siri'nin geride kaldığı düşünülen yarışta, şu an en önde görünen Amazon'un Alexa'sı. Ancak Google'da kendi asistanıyla yarışta oldukça başarılı bir pozisyonda görünüyor. Yapay zekanın geleceğimizde tutacağı yeri düşünürsek, teknoloji devlerinin yeni rekabet alanı telefonlardan ziyade yapay zekaların gelişimi demek sanırım çok da yanlış olmayacaktır..

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2018/06/21/tip-can-download-google-assistants-relaxing-ambient-sounds-google-podcasts/
8
4
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
4
1
1
1