Google’dan Hayatınızı Kolaylaştıracak Ölçüm Yapma Uygulaması: Measure

39
3
2
2
1
Google’dan Hayatınızı Kolaylaştıracak Ölçüm Yapma Uygulaması: Measure
Bizlere sunduğu yenilikler ile hayatımızı her alanda kolaylaştırmaya başlayan Google, bu gün yeni bir uygulama daha yayınladı. Bundan böyle sizler de ARCore teknolojisini destekleyen cihazlarınızdan, online olarak ölçüm yapabileceksiniz.

Tahmin edersiniz ki ölçüler hayatımızın her yerinde. Google’ın sunduğu son teknoloji uygulama sayesinde artık yeni bir perde yaptıracakken, taşınacağınız eve masa bakarken veya sadece alanların boyut bilgisine ihtiyaç duyduğunuzda elinize cetveli veya mezurayı almaktan kurtulacaksınız.

Google'ın desteklediği ARCore cihazlara uyumlu olarak geliştirilen Measure uygulaması, kullanımı itibari ile de oldukça basittir. Bu noktada ölçüsünü almak istediğiniz alanlara kameranızı tuttuğunuz anda, ihtiyaç duyduğunuz tüm verilere sahip olabilirsiniz. Ancak bu işlemi yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, ortamda ışığın yeterli olmasıdır.

OnePlus 6 ile denenen ve oldukça iyi sonuçlar alınan uygulama, manuel olarak alınan ölçümlerle de çok yakın seviyelere ulaştı. Eğer sizlerde günlük yaşamınızda bu tür kaba taslak ölçümlere gereksinim duyuyor ve her defasında elinize mezurayı almaktan yorulduysanız, Google’ın sunmuş olduğu teknoloji sizin için işlevsel olacaktır. Tamamen ücretsiz olan uygulamayı merak ettiyseniz, indirmek ya da sadece incelemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/google_releases_measure_app_to_all_arcore_devices-news-31815.php
39
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
39
3
2
2
1