Google’ın Görüntülü Konuşma Uygulaması Duo, Türkiye’de!

3
3
0
0
0
Google’ın görüntülü görüşme yapmaya imkan tanıyan Apple’ın FaceTime’ına rakip uygulaması Google Duo, Türkiye için yayınlandı.

Özellikle Android işletim sistemi tarafında kullanıcılar basit bir şekilde internet üzerinden videolu görüşme yapmaya imkan tanıyan uygulamalar konusunda sıkıntılar çekiyordu.

Bazı üçüncü parti geliştiricilerin görüntülü görüşme yapmak için alternatif uygulamaları bulunuyordu ancak hem yüksek boyutları hem de farklı özellikleri nedeniyle pratik video görüşme imkanı tanımıyordu.

Google’ın bu açığı kapatmak için hedeflediği Google Duo uygulaması birkaç gün önce bazı ülkelerde indirmeye açılmıştı. Google, bugün itibariyle Duo uygulamasını Türkiye dahil olmak üzere birkaç ülkede resmi olarak yayınladı.

Telefon numaranızla tıpkı WhatsApp’ta olduğu gibi kolaylıkla kullanıcı hesabınızı doğruladığınız Google Duo’yu basit bir şekilde kullanabilirsiniz. Üstelik Google Duo, Android dışında iOS platformunda da yayınlanıyor. Bakalım Google’ın yeni görüntülü görüşme uygulaması iOS’i geçebilecek mi?

3
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
3
0
0
0