Google Pay, Yeni İsminin Ardından Yeni Bir Arayüze Kavuştu

20
8
4
2
1
Google'ın bilhassa yurt dışında en etkin servislerinden birisi olan Google Pay, yeni arayüzüyle daha kullanışlı hale geldi.

Google’ın para göndermenizi ve almanızı sağlayan, çeşitli yerlerde ödeme yöntemi olarak kullanılabilen online ödeme sistemi Google Wallet, daha sonra isim değiştirerek Google Pay adını almıştı. Sistemin adında yapılan değişiklik masaüstü web sitesinin arayüzüne veya tasarıma yansımamıştı fakat Google, Pay sistemini yeniden tasarladı.

Google Pay’in yeni web uygulaması artık Google’ın diğer hizmetlerine de kısayol barındıracak şekilde yeniden düzenlendi. Google Haritalar gibi farklı uygulamaların Pay üzerinden görüntülenebildiği yeni arayüz, Product Sans yazı fontu ile beraber geliyor. Ancak web sitesinin çok fazla beyaz olduğunu, ekrana bakınca adeta insanın gözlerini acıttığını da söylemeden edemiyoruz.

Google Pay’in yeni görsel araçlara ek olarak bir destek sayfası ve yeni özelliklerinin anlatıldığı bir web sekmesi de bulunuyor. Tüm ödemeler “Etkinlik” sayfasından rahatlıkla takip edilebilirken, abonelikler “Abonelikler” sayfasından yönetilebiliyor ve faturalar ile adresler yine ilgili sayfalardan düzenlenebiliyor.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2018/07/07/google-pay-web-app-redesign-now-rolling/
20
8
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
20
8
4
2
1