Google Pixel 3XL'ın Tek Kameraya ve Çentik Tasarımına Sahip Olduğu Ortaya Çıktı

20
3
3
2
0
Google'ın merakla beklenen telefonu Pixel 3XL için, Twitterda bir kullanıcı kılıf tasarımını paylaştı ve telefonda tek kamera olduğu iddia edildi.

Bir Twitter kullanıcısının yaptığı paylaşım ile yeni Google Pixel 3XL'ın, son zamanlarda amiral gemilerinde sıkça gördüğümüz çentik tasarımına sahip olacağı anlaşıldı. Ayrıca beklenenin aksine tek arka kameraya sahip olacağı iddia edilen tasarım birçok kaynak tarafında da doğrulandı.

Telefon, teknik özellikleri hakkında neredeyse hiçbir bilgi olmamasına rağmen tasarımı ile her zaman gündeme gelmeyi başarıyor. Eğer tasarımın doğruluk payı var ise yeni Google Pixel 3XL'ın arka kısmında bir parmak izi okuyucusunun da yer alacağını görmüş oluyoruz.

Çentikli ekran tasarımı kullanıcılar tarafından hala tartışılan bir konu olsa da telefonun tek kameralı olması, bütün kullanıcılar tarafından olumsuz olarak değerlendirilmekte. Son zamanlarda piyasaya sürülen amiral gemilerinin tamamında gördüğümüz çift arka kamerayı, Google'ın yeni telefonunda düşünmemesi otoriteler tarafından eleştiri oklarının hedefi olacak gibi duruyor. Yine de Google'ın bu sorunu yazılımla çözdüğünü önceki modellerde görmüştük.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/06/18/leaked-google-pixel-3xl-casing-reaffirms-single-rear-camera-notch-design/
20
3
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
20
3
3
2
0