Google, Rio 2016 Olimpiyatları'ndan En Heyecanlı Videoları Yayınlayacak!

0
0
0
0
0
Olimpiyat oyunlarına kısa bir süre kaldı. Arama devi Google, Rio 2016 oyunları ile ilgili önemli yenilikler duyurdu.

İnternet devi Google olimpiyatlara hazır. 5 Ağustos tarihinde Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde başlayacak 2016 Olimpiyat Yaz Oyunları öncesinde büyük organizasyon ile ilgili yeniliklerini duyuran şirket, hem olimpiyatları izlemek üzere Brezilya’da bulunan kullanıcıların işlerini kolaylaştıracak, hem de dünyanın her yerinden oyunları takip etmek isteyen milyonlarca izleyiciyi memnun edecek yenilikler duyurdu.

Brezilya’da bulunanlar için haritalar servislerinde güncellemeler duyuran şirket, izleyiciler için dünya çapında 60’ın üzerinde resmi yayıncı için ülkelere göre müsabaka programları sağlayacak. Yani, bulunduğunuz ülkedeki resmi yayıncının olimpiyatlar boyunca hangi karşılaşmayı hangi kanaldan yayınlayacağı, yayın türünün ne olacağı gibi bilgileri Google’dan güncel olarak sağlayabileceğiz.

Ayrıca, Rio 2016 boyunca karşılaşmaların özet görüntülerini ve en ilgi çekici anlarını arama sonuçlarında indeksleyecek olan Google, canlı yayında her mücadeleyi izleyemeyenlerin için büyük bir şans sunacak. Örneğin, 500 metre engelli koşularının özetlerini ve madalya törenlerinin özet videolarını Google aramalarında kolayca bulabileceksiniz. Açıkçası, böyle büyük bir organizasyona Google tarafından ilgi gösterilmesi oldukça sevinidirici. Bakalım 5 Ağustos günü internet devinini özel Doodle’ı ne olacak?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0