GTA Online'a After Hours Adındaki Güncelleme ile Sevilen GTA 4 Karakteri Geliyor

46
10
6
5
3
Rockstar Games, GTA Online için yeni bir güncelleme getirmeye hazırlanıyor.

GTA Online, en çok oynanan oyunlar arasında yer almaya devam ediyor ve dönem dönem güncellemeler alarak yerini korumak için elinden geleni yapıyor. Rockstar Games'den gelen son haber de GTA Online oyuncularını hayli sevindireceğe benziyor. 24 Temmuz'da gelecek olan yeni bir güncellemeyle oyuna eğlenceli karakterler ve yeni görevler eklenecek. 

Güncellemenin en dikkat çekici karakeri ise GTA 4'te oyuncuların en çok eğlendiği karakterlerden biri olan Tony Prince, namıdiğer 'Gay Tony'. After Hours güncellemesiniin ana temasıyla ilgili de aslında Gay Tony karakterinin bir özeti diyebiliriz. Bu güncellemeyle birlikte oyuna aynı zamanda gerçek hayattan DJ'ler de eklenecek.

DJ Solomun, Tale Of Us, Dixon ve The Black Madonna gibi DJ'lerin ekleneceği güncellemede oyuncular Tony ile birlikte büyük gece kulüpleri işletebilecek ve tabii ki aksiyon dolu görevler yer alacak. Henüz güncellemeyle ilgili daha detaylı bilgiler gelmiş değil ancak bir fikir vermesi adına, aşağıdaki fragmanı izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.polygon.com/2018/7/19/17588206/gta-online-after-hours-release-date-trailer-gay-tony
46
10
6
5
3
Emoji İle Tepki Ver
46
10
6
5
3