Günlük Hayatta İşinize Çok Yarayacak Uygun Fiyatlı 5 İlginç Ürün

2
1
0
0
0
Günlük hayatınızda ihtiyaç duyduğunuz ancak belki de varlığından haberdar olmadığınız ilgi çekici 5 ürünü derledik.

Hepimiz günlük hayatımızda zaman zaman ilginç ürünlere ihtiyaç duyabiliyor ve hayatımızı kolaylaştırabileceğini düşünüyoruz. Ancak birçoğumuz bu düşündüğümüz ilginç ürünlerin gerçekten olduğunun farkında değiliz.

Biz de bu yazımızda günlük hayatınızın herhangi bir kısmında ihtiyaç duyabileceğiniz ve kullandığınızda size ekstra bir kolaylık yaratacak uygun fiyatlı 5 ilginç ürünü listeledik.

Akrobat Üniversal Telefon Tutucu

Herhangi bir masanın ya da yatağınızın başucuna sabitlediğinizde hiçbir şekilde tutmaya ihtiyaç duymadan telefonunuzu görmenizi sağlayan Akrobat Üniversal Telefon Tutucu, elinizde telefonu tutmadan bir yere sabitleyerek sürekli olarak uygun görüş açısında telefonunuzu görmenize imkan tanıyor. Özellikle telefondan video izlemeyi sevenler için önem taşıyan bu ürünü bu bağlantıya giderek satın alabilirsiniz.

Pratigo PowerCube USB Çıkışlı Akım Korumalı Priz

Özellikle ofis ortamında karmaşık kabolara maruz kalan kişilerin imdadına yetişen Pratigo PowerCube, küp şeklindeki tasarımıyla birlikte 4 adet topraklı, akım korumalı priz ve 2 adet USB girişiyle birlikte hem prizlerde kablo karmaşasını ortadan kaldırıyor hem de bir adaptöre ihtiyaç duymadan 2.1A akım gücüne sahip USB girişlerinden USB ile şarj olan cihazları şarj etmenize imkan tanıyor. Ürünü bu bağlantıdan satın alabilirsiniz.

Xiaomi MiKey Akıllı Kısayol Tuşu

Android ile çalışan ve 3.5mm kulaklık girişi olan tüm akıllı telefonlarla kullanabileceğiniz Xiaomi MiKey, kulaklık girişine taktığınızda telefonunuza aslında istediğiniz görevi atayabileceğiniz yeni bir tuş kazandırıyor. Belli basma sayılarıyla farklı işlevler de atanabilen Xiaomi MiKey Akıllı Kısayol Tuşu'nu taktığınızda hızlı bir şekilde fotoğraf çekme, video kaydetme, ses kaydetme ya da özel olarak belirlenen bir numarayı direkt arama gibi fonksiyonları kullanabilirsiniz. Ürünün satın alma bağlantısı ise hemen burada.

Pratigo Mug Devrilmeyen Termos Bardak

İşteyken ya da masada hararetli bir şekilde ders çalışırken fazlasıyla sıcak ya da soğuk içecekleri tüketmeyi seviyoruz ancak bardağımızın devrilerek tüm işi mahvetmesi belki de elektronik cihazlarımızı kullanılmaz hale getirmesi başlı başına bir dert. Pratigo Mug Devrilmeyen Termos Bardak ise hem içeceklerimizi bir saat boyunca sıcak ya da soğuk bir şekilde muhafaza ediyor hem de akıllı taban tasarımıyla uygun zeminlere yapışarak devrilmiyor. Ürünü satın almak için buradaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Pratigo Pratik Kulaklık Askısı

Kulaklığımızı kullanmadığımız ama hızlı bir şekilde kullanmak isteyebileğimiz zamanlarda kulaklığı sürekli çantaya ya da cebimize koyup çıkartmak ya da araç sürerken telefonla konuşmak için kulaklığımızı takmaya çalışma gibi sorunları ortadan kaldırabilecek gayet uygun fiyatlı ve pratik kulaklık askı aparatı ile birlikte kulakiçi kulaklıklarını kolaylıkla boynunuza asabilirsiniz. Ürünün satın almak için ise bu bağlantıya gidin.

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0