Haydaa: iPhone 7 Farklı Bir İsimle Gelebilir!

0
0
0
0
0
Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 7, hiç beklemediğimiz bir isim ile gelebilir.

Apple'ın merakla beklenen yeni iPhone telefonunun resmi olarak tanıtılmasına kısa bir süre kaldı. Telefonun tanıtım tarihi yaklaştıkça mobil cihaz dünyasının olmazsa olmazı sızıntılar da doğal olarak sık sık geliyor. Ancak iPhone 7 olarak beklediğimiz cihaz hakkında son gelen bir bilgi, hepimizi ters köşe yapabilir.

Telefonun ne zaman çıkacağı konusunda bilgi, sosyal medyanın ünlü 'sızıntıcısı' Evan Blass tarafından daha önceden paylaşılmıştı. Blass, yeni iPhone'un Eylül'ün 12'sinin denk geldiği haftada tanıtılacağını söylemişti. Şimdi ise o tarih, daha kesin bir şekilde açıklandı.

Yeni sızdırılan bilgiye göre iPhone 7, 16 Eylül'de resmi olarak tanıtılacak (bu tarih de Blass'in sızıntısını bir nevi doğrulamakta). Şimdi bunu bir kenara bırakırsak, telefon hakkında çıkan bir diğer iddia hepinizi oldukça şaşırtabilir!

Blass'in sızıntılarını ve paylaştığı bilgileri bir kenara bırakırsak, Apfelpage'in söylediğine göre iPhone 7 farklı bir isimle gelecek. Çin merkezli kaynaklardan aldığı bilgi doğrultusunda bir haber sunan Apfelpage, bu kaynaklardan aldığı bilgiye göre yeni iPhone'un 'iPhone 6SE' adı ile geleceğini söylemekte. Aynı şekilde 'Plus' olarak gelecek yeni iPhone'un da 'iPhone 6SE Plus' adı ile geleceği söylenmekte.

Yeni iPhone'lara dair şu ana kadar pek çok sızıntı olmuştu ve bu sızıntılar da -sık sık sizlerin de söylediği gibi- Apple'ın bir önceki iPhone'a nazaran çok büyük değişikliklere gitmediği gözlemlenmişti. Üstelik Apple'ın 2017 yılında yepyeni bir iPhone cihazı ile karşımıza çıkmaya hazırlandığı haberleri de her geçen gün artmakta. 

Sonuç olarak söz konusu bir isim değişikliği çoğu kişiyi şaşırtmayabilir. Bakalım bu söylentiler doğru çıkacak mı? Siz ne düşünüyorsunuz?

Ayrıca bizim de iPhone 7 için tahminlerimizin bulunduğu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz;

Kaynak : http://9to5mac.com/2016/07/25/iphone-7-retail-release-date-reportedly-set-for-friday-september-16th-as-rumor-suggests-iphone-6se-naming/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0