Haydaa: PayPal Henüz Türkiye'ye Geri Dönme Niyetinde Değil

19
2
1
0
0
PayPal hevesimizi kursağımızda bırakacak gibi duruyor.

Dün sosyal medyada kendine geniş çapta yer edinen bir haber, çoğu kullanıcıyı da sevindirmişti. Bu habere göre geride bıraktığımız Haziran ayında ülkemizdeki faaliyetlerini sonlandıran PayPal, önümüzdeki yıl tekrar kullanıma sunulacaktı.

Yapılan bir açıklama ve söz konusu açıklamanın PayPal yöneticileri tarafından onaylandığı yönünde yer bulan haberler, maalesef doğruluk payı taşımıyormuş diyebiliriz. PayPal cephesinden konu ile alakalı olumlu veya olumsuz herhangi bir açıklama gelmiş değildi.

Ancak haberin özellikle sosyal medya üzerinde hızla yayılmasının ardından, artık bir açıklama yapma gereksinimi duyan PayPal, Twitter'daki resmi Türkiye hesabından bir bakıma olaya son noktayı koymuş.

Tabi şöyle bir durum olabilir; -tamamen mantık yürüterek söylüyorum- ortada bir anlaşma için atılmış bazı adımlar bulunmaktadır. Ancak henüz işin resmi bir kısmı bulunmadığından bu tarz haberlere de şu an için itibar edilmemesinin istenmesi gayet normal. Bakalım PayPal'ın ülkemizdeki kaderi ilerleyen günlerde nasıl olacak.

19
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
2
1
0
0