Nokia’nın Ürettiği HERE Maps, Değişerek HERE WeGo Oldu!

2
1
0
0
0
İlk olarak Nokia tarafından üretilen ardından Alman otomobil üreticileri tarafından kurulan HERE Global B.V. firmasına satılan HERE Maps, artık HERE WeGo oldu

Günümüzde her ne kadar Google Haritalar, Apple Haritalar ve Yandex Haritalar ön planda olsa da Nokia tarafından üretilmiş ve oldukça başarılı olan HERE Maps, artık tarih oluyor. Geçtiğimiz Aralık ayında Audi, BMW ve Daimler tarafından kurulan HERE Global B.V. tarafından satın alınmış Here Haritalar, artık yepyeni tasarım ve yepyeni adıyla karşımızda.

Dün alınan karar ile HERE WeGo adını taşıyan haritada tasarımsal olarak köklü değişiklikler bulunuyor. Android ve iOS için yapılan son güncelleme ile değişen arayüz görünüşe göre daha kullanışlı hale getirilmiş.

Bu yeni güncelleme ile ABD, Avusturya, Kanada, Çin, Almanya, İtalya, Hollanda, İspanya ve İsveç’te faaliyet gösteren Car2Go sistemini de kendisine entegre eden HERE WeGo, toplu taşıma seçeneklerinin yanı sıra bu Car2Go araçlarının da konumlarını gösterek. Ayrıca bisiklet yollarını da dahil eden Here, bundan sonra seçiminize göre size en uygun navigasyonu önerecek.

Son olarak Almanya, İspanya, Avustralya, Amerika, İtalya ve Kanada’nın bazı kentlerinde de taksi seçeneği bulunacak olan Here WeGo’da taksinin seçeceğiniz yolda tahmini tutarını da gösterek size yardımcı olacak. Tüm yenilikleri ve yeni tasarımını da dilerseniz aşağıdaki videodan izleyebilir, altında bulunan indirme bağlantılarından HERE WeGo’yu cihazınıza indirebilirsiniz. (Aşağıdaki bağlantıları göremeyenler için Android / iOS)

Kaynak : http://360.here.com/2016/07/27/goodbye-here-maps-say-hello-to-here-wego/
2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0