Hızlı Reflekslere Sahip Baba, 2 Çocuğunu Aynı Anda Arabanın Altında Kalmaktan Kurtardı

93
24
8
3
3
Hızlı Reflekslere Sahip Baba, 2 Çocuğunu Aynı Anda Arabanın Altında Kalmaktan Kurtardı
Beklenmedik anlarda, beklenmedik olaylarla şekillenen hayatımız bazen de ufak bir dokunuşla değişebiliyor. Bu noktada bir baba, hızlı refleksleri sayesinde 2 çocuğunu aynı anda arabanın altında kalmaktan kurtardı.

Çoğumuz reflekslerimizin kuvvetli olduğunu düşünürüz. Aniden düşecek olan bir şeyi tutmak veya herhangi bir şeyi öngörerek engel olmak bir yana dursun, stres anında hızlı hareket etmek çok daha önemlidir. Öyle ki birçoğumuz korku anında sadece bakakalırız. İşin içine kan bağı girdiğinden mi yoksa kuvvetli reflekslerden mi oldu bilinmez ancak bir baba 2 çocuğunu aynı anda arabanın altında kalmaktan kurtardı.

Endonezya’nın Güney Jambi bölgesinde gerçekleşen olayda, bir bisiklet tamircisinin 2 çocuğu hızla gelen bir arabaya doğru yöneldi. Çocukları muhtemelen görmeyen veya kontrolünü kaybetmiş olan araba tam çocukları ezecekken, zekice hareket eden baba hızlı davranarak iki çocuğu birden kendine çekiverdi. Deyim yerindeyse şimşek gibi davranan baba, sonrasında kendini yere fırlattı.

Hollywood filminden çıkmış bir sahne gibi görünen olayda, yaralanan herhangi bir kimse olmadı. Güvenlik kamerasından çekilen görüntüler, internette binlerce kez paylaşıldı. İzleyicilerden övgü dolu mesajlar alan kahraman baba, internette bir melek olarak tanımlandı.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/video/superhero-dad-saves-kids-from-being-hit-by-car-with-lightning-reflexes/
93
24
8
3
3
Emoji İle Tepki Ver
93
24
8
3
3